Noutăți și comunicate

Trupele Decease, Sincarnate si The Hourglass confirmate la '1 Mai Rock Festival Sibiu 2014'

1 mai 2014
Bohemian Flow Art & Pub si Bestial Records prezinta: Decease, Sincarnate si The Hourglass, trei formatii recent confirmate pentru "1 Mai Rock Festival Sibiu"!





Joi, 1 mai 2014

DECEASE (thrash metal/ Cluj Napoca)
https://www.facebook.com/decease.band
http://www.deceaseband.bandcamp.com
http://www.youtube.com/user/GuitarTank

1-Trupele_Decease_Sincarnate_si_ET4aPGNB.jpg
O formatie care in numai 3 ani a izbandit sa devina etalonul thrashului romanesc era inevitabil sa nu fie invitata la 1 Mai Rock Festival Sibiu 2014! Trioul clujean Decease ajunge pentru a doua oara in Sibiu, de data aceasta avand statutul de headliner romanesc al primei seri. Decease promite un show brutal si fara compromisuri, ce va include in premiera live si piese de pe viitorul album. O trupa care a impartit scena cu Sinister, Morbid Carnage, Vader, Hate si care a fost invitata intr-un turneu European alaturi de Nile"¦ cu siguranta nu trebuie pierduta!

Decease va imparti joi scena cu Virus (Anglia) si inca 4 formatii care vor fi anuntate saptamanile urmatoare.



Vineri, 2 mai 2014:

SINCARNATE (melodic death metal/Bucuresti)
http://www.sincarnate.ro
http://www.youtube.com/watch?v=SYE3y5VGN3Q
https://www.facebook.com/pages/Sincarnate/112766832082105

2-Trupele_Decease_Sincarnate_si_HvR5QcYOat.jpgFormata in urma cu 10 ani, Sincarnate este una din cele mai constante prezente pe scena romaneasca de metal. Cu trei CDuri lansate si cu un numar onorabil de concerte de top (trupa a impartit scena cu nume grele, precum Sodom, Moonspell, Tiamat, Nargaroth, Illdisposed, Lacrimosa sau Agathodaimon si a fost una din putinele formatii autohtone care au bifat deja un numar considerabil de concerte prin Europa - Germania, Danemarca, Slovenia, Polonia fiind cele mai notabile), Sincarnate revine in Sibiu pe 2 mai, uramand a prezenta live multe piese in premiera pentru publicul sibian!

Sincarnate va imparti vineri scena cu Marchosias si inca 4 formatii care vor fi anuntate saptamanile urmatoare.



Sambata, 3 mai 2014:

THE HOURGLASS (symphonic gothic metal/Cluj-Napoca)
https://www.facebook.com/TheHourglassRomania
http://www.youtube.com/user/alma20vomastek  
http://www.the-hourglass.com

3-Trupele_Decease_Sincarnate_si_CSYZTimY.jpgZiua de sambata va fi dedicata trupelor de metal melodic, unul din capetele de afis fiind The Hourglass, una din cele mai cerute trupe din noul val al metalului simfonic, formatie care ajunge in premiera la Sibiu! Asteptati de peste 3 ani de amatorii de sonoritati de gothic melodic, clujenii vor prezenta in premiera publicului sibian "Through Darkness And Light", CD ce va fi lansat cu doar o luna inainte de 1 Mai Rock Festival Sibiu 2014! Cantarea din 3 mai va fi prima pe care clujenii o vor sustine in 2014, in afara propriului oras!

The Hourglass va imparti sambata scena cu Kratos si inca 4 formatii care vor fi anuntate saptamanile urmatoare.



CLUB BOHEMIAN FLOW (Piata Mica Nr. 26, Sibiu)

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului.

Pagina oficiala a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1443187805897726


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top