Noutăți și comunicate

Trupele Decapitated si Medeia canta alaturi de Children Of Bodom in Turbohalle

25 mai 2013
Trupele Decapitated si Medeia canta alaturi de Children Of Bodom in Turbohalle
Trupa CHILDREN OF BODOM se intoarce la Bucuresti in 12 noiembrie 2013, in cadrul turneului "Halo Of Blood over Europe 2013" pentru un eveniment deosebit organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan). 

Evenimentul va avea loc la Turbohalle in Bucuresti, iar alaturi de CHILDREN OF BODOM vor urca pe scena DECAPITATED din Polonia si MEDEIA din Finlanda.



Intemeiata in 1996, formatia poloneza DECAPITATED s-a remarcat de la inceput drept o deschizatoare de drumuri in genul death-metal tehnic, destul de putin abordat pana in momentul respectiv.

Trupa a luat nastere in Krosno, Polonia, din initiativa lui Wacław "Vogg" Kiełtyka (chitara) si a fratelui mai mic al acestuia, Witold "Vitek" Kiełtyka (tobe). Muzicienii i-au strans in jurul lor pe vocalistul Wojciech "Sauron" Wąsowicz, si pe basistul Marcin "Martin" Rygiel. Ulterior, Wascowicz a fost inlocuit cu Adrian "Covan" Kowanek.

Decapitated atrage rapid atentia criticilor si a celor mai mari publicatii (Kerrang, Metal Hammer etc) care vad in formatie "forta care a reaprins flacara pe scena blazata a death-metalului". Lansarile discografice ale polonezilor sunt considerate emblematice pentru evolutia genului in secolul XXI.

In 2007, trupa sufera un tragic accident soldat cu decesul lui Vitek si cu ranirea grava a lui Covan. Dureaza doi ani pana cand liderul Vogg isi ia inima in dinti si reformeaza Decapitated cu un line-up de zile mari.

Rafal "Rasta" Poitrowski preia rolul de vocalist, Pawel Pasek ia basul iar Pawel Pawulon Jaroszewicz este cooptat pentru tobe.

Anul 2013 aduce foarte multe concerte pentru formatia poloneza, care pleaca la drum impreuna cu Lamb of God si Children of Bodom. Si romanii vor avea ocazia sa-i vada live pe Decapitated, in calitate de opening-act pentru celebra formatie finlandeza CoB.

Doua videoclipuri semnate Decapitated pot fi urmarite AICI.

Discografie:
Albume de studio:
Winds of Creation (2000)
Nihility (2002)
The Negation (2004)
Organic Hallucinosis (2006)
Carnival Is Forever (2011)

Albume live:
Live Nottingham Rescue Rooms 20th Dec 2004 (2009)

Componenta:
Wacław "Vogg" Kiełtyka - chitara (1996−2007, 2009−prezent)
Rafał "Rasta" Piotrowski - voce (2009−prezent)
Paweł Pasek - bas (2012−prezent)
Paweł "Pawulon" Jaroszewicz - tobe (2012−prezent)




Formatia MEDEIA a luat nastere in anul 2002 in Tampere si este considerata una dintre cele mai semnificative trupe din noul val de metal finlandez.

Albumul de debut al nordicilor, "Quantum Holocaust: World Domination" (2006), a primit numai recenzii pozitive si a descris perfect stilul Medeia: proaspat, dur, bogat in continut si nesupus compromisurilor.

Potrivit revistei Soundi, una dintre cele mai prestigioase publicatii din Tara Celor O Mie de Lacuri: "Medeia nu lasa urma de indoiala asupra identitatii formatiei care va deveni purtatoarea tortei metalului finlandez".

Trupa a lansat pana acum 3 albume de studio, primite cu recenzii entuziaste. Medeia se va alatura formatiei Decapitated, in calitate de opening-act pentru concertul Children of Bodom de la Bucuresti, de pe 12 noiembrie 2013.

Un videoclip cu Medeia puteti urmari AICI.

Discografie:
Quantum Holocaust: World Domination - 2006
Cult - 2008
Abandon All - 2011

Componenta:
Keijo Niinimaa : voce
Samuli Peltola : chitara/voce
Pekko Mörö : chitara
Laura Dziadulewicz : pian, sintetizator, voce
Samuli Kuusinen : bas/voce
Janne Putkisaari : tobe/voce




Reamintim ca inca 8 pass-uri pentru meet & greet si 13 CD-uri "Relentless Reckless Forever" mai sunt disponibile pentru cei care achizitioneaza bilete la pretul promotional de 89 lei. Pentru aceasta, cei interesati trebuie sa achizitioneze un bilet si sa trimita un email la promo@promusicprod.ro (subiect: COB) in care sa specifice urmatoarele: numele si prenumele, codul de bare si data la care a fost achizitionat acest bilet.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro), intr-un numar limitat de 1.000 bucati, la urmatoarele preturi:
- 89 lei - primele 100 de bucati (extragere pass-uri10 meet & greet)
- 98 lei - urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 11.11.2013
- 115 lei - biletele achizitionate in ziua concertului


Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro 
http://www.promusicprod.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top