Noutăți și comunicate

Trupa de progressive metal ADAGIO in concert la Brasov

23 mai 2009
Trupa de progressive metal ADAGIO in concert la Brasov
Sambata, 23 mai 2009 formatia de progressive metal ADAGIO va sustine un show in Brasov in club Suburban. Trupa va fi prezenta in Brasov pentru un show unic in Romania unde isi vor promova cel mai nou album de studio intitulat "Archangels in Black", album despre care Metalhead.ro spune: "compozitiile aduc a Dream Theater, pastrand echilibrul dintre melodic si agresiv. Ca vorbim de melodic, Adagio cred ca printre putinele trupe de power unde nu-ti vine sa te urci pe pereti de atatea sonoritati melodice. Ocazional sunt presarate si cateva pasaje orchestrale executate intr-o maniera mai degraba clasica, de aici pornind din nou o legautra interesanta intre ce inseamna vechi si nou."


Adagio a fost infiintata de StA phan FortA in 2001, acestia la putin timp scotand pe piata albumul "Sanctus Ingnis", album care a primit numai note maximale in revistele de specialitate precum 5K/5 in faimosul Kerrang Magazine sau 9/10 in Rock Hard Magazine. Inca de la primul album trupa a avut un succes extraordinary in Franta si Japonia.

In deschiderea concertului ADAGIO va canta formatia brasoveana CELEST, si un open act pe care il veti afla in cel mai scurt timp.

Pretul biletelor va fi de 45 de lei pana in data de 20 Aprilie, 50 de lei dupa si 55 de lei la intrare.
Biletele vor fi limitate la 800.
Biletele se vor gasi in reteaua Eventim si a magazinelor Germanos din toata tara.
Evenimentul va avea loc in Clubul Suburban din Brasov situate pe Bulevardul 15 Noiembrie 84, in Centrul Civic.

Adagio:
http://www.youtube.com/watch?v=vwudJ1Cp0Qg&feature=related
http://www.myspace.com/adagioofficial

Acesta este un eveniment marca Bang Your Brain
http://bangyourbrain.com/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top