Noutăți și comunicate

Trupa byron lanseaza DVD-ul „Electric Marching Band” la Hard Rock Cafe

11 septembrie 2015
Trupa byron lanseaza DVD-ul „Electric Marching Band” la Hard Rock Cafe
Vineri, 11 septembrie 2015, concertul byron - „Electric Marching Band”, filmat iarna trecută la Teatrul Național din Cluj alături de Muzica Militară a garnizoanei Bistrița și de corul de elevi Excelsior, va fi lansat pe DVD printr-un concert la Hard Rock Cafe București!
Concertul, difuzat pe HBO România, cuprinde piese byron re-orchestrate pentru formație, fanfară și cor, iar pe una dintre piese cei de la byron îl au ca invitat special pe violonistul Alexander Bălănescu.



Concertul de lansare va avea loc pe 11 septembrie 2015 de la ora 21:00 la Hard Rock Cafe București (șos. Kiseleff nr. 32, Parc Herăstrău), iar biletele se găsesc atât la Hard Rock Cafe cât și online pe http://www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet (magazinele Say Shops, UMAN, Senia, IQ Box, agențiile Perfect Tour, automatele ZebraPay).

byron – Road Trip (Electric Marching Band)
https://www.youtube.com/watch?v=SuZESzmC3jk&feature=youtu.be



Recent, cei de la byron au înregistrat viitorul lor album album de studio în Irlanda, la studiourile Windmill Lane din Dublin (supranumite „Studiourile U2”). Ca prim single de pe viitorul disc, byron au lansat piesa „Marea” – acompaniată și de un videoclip ce redă povestea înregistrărilor și a călătoriei până la Dublin.

byron – Marea (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=CaP6fC3_cTA&feature=youtu.be



Haideți așadar vineri, 11 septembrie 2015, de la ora 21:00 la Hard Rock Cafe București pentru un concert electric byron și lansarea DVD-ului „Electric Marching Band”! Trupa promite un show caracteristic, cu piese din toată discografia!


byron:
Dan Byron – voce, chitară, flaut
6fingers – clape, chitară, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe

http://www.byronmusic.ro
http://fb.com/byronmusic

Biletele pentru concertul byron sunt disponibile online pe http://www.iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) si in format fizic in reteaua iaBilet (Hard Rock Cafe - inclusiv in ziua evenimentului la intrare, reteaua de terminale ZebraPay, Magazinele IQ BOX, Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara) la urmatoarele preturi:

- Acces General cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) - 40 de lei
- VIP, cu loc la masa in fata scenei - 50 de lei

In ziua concertului biletele vor costa 50 de lei respectiv 60 de lei VIP, in limita locurilor disponibile ramase.
Un eveniment BestMusic Live Concerts & Overground Music powered by ROCK FM




Evenimente recomandate

Top