Noutăți și comunicate

Trupa byron aniverseaza 7 ani in Club Fabrica

30 noiembrie 2013
Trupa byron aniverseaza 7 ani in Club Fabrica
Sambata, 30 noiembrie 2013, sunteti invitati de la ora 22:00 in Club Fabrica din Bucuresti la concertul aniversar byron. Se fac 7 ani de la concertul de debut byron si parca ar fi fost ieri - cu piesele care urmau sa ajunga pe Forbidden Drama, pe atunci noi si nelansate, petrecerea crunta care a urmat, cand n-a mai ramas nimic de baut in toata Laptaria, si toate emotiile aferente unui nou inceput.

De atunci unii oameni au plecat din trupa, altii au venit, am cantat mult, am lansat patru albume, am pus umarul la proiecte indraznete (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron - Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), am calatorit prin toata tara si un pic dincolo de ea si... iata ca au trecut 7 ani in care am avut alaturi probabil cel mai fain public din lume - pe voi, desigur.



Va asteptam sa veniti din nou costumati ca pentru bal, cum a devenit traditia de cativa ani incoace, iar in deschidere ii vom avea invitati pe tinerii de la Youvenis, castigatorii editiei din acest an a concursului Rock Your High School.

Si daca tot sarbatorim, vom pune la cale si un setlist festiv in care vom include piese noi, lucrate in cadrul celui mai recent proiect al nostru - soundtrack-ul noului serial "Ramai cu mine" produs de HBO Romania.

byron - Melancolic (Ramai cu mine OST)
http://youtu.be/LTzJfzfLkUI

Va asteptam asadar sambata asta la Fabrica! Vom sarbatori cum se cuvine si vom asculta muzica de la ambele capete ale celor 7 ani.

Invitati: Youvenis
Intrare - 30 lei
Dresscode - bal costumat
Adresa club Fabrica : Strada 11 iunie, Nr. 50, București.


byron:
Dan Byron - voce, chitara, flaut
6fingers - clape, chitara, voce
Laszlo Demeter - bass
Dan Georgescu - tobe

Web: http://www.byronmusic.ro
Facebook: http://fb.com/byronmusic
Rather let the road walk us.


Sursa : Overground Music
http://www.overground.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top