Noutăți și comunicate

Trupa Zgarie Nori la prima editie a ONGFest

12 septembrie 2009
Trupa Zgarie Nori la prima editie a ONGFest
Trupa Zgarie Nori va invita la concertul de sambata, 12 septembrie 2009, incepand cu ora 16:30, in Centrul Istoric al Bucurestiului (strada Franceza), eveniment sustinut in cadrul primei editii a ONGFest, cel mai mare festival al societatii civile romanesti.

Povestea Zgarie Nori a inceput in martie 2007 si continua in prezent intr-o formula ce-i cuprinde pe:

Yawn si Eugen Iustin (voce),
Adi Neacsu (bas),
Bogdan "Bozo" Iliescu (tobe),
Calina Epuran (violoncel),
Catalin Coman (clape),
Catalin "Tzetze" Radulescu (muzicuta),
Cristi Chelsoi (chitara electrica),
Cristina Paun (backing vocals),
Maria Coltatu (viola).

Zgarie Nori (www.zgarienorii.ro) ofera publicului sau un produs unic pentru piata din Romania: hip-hop, rock alternativ si clasic, blues, trip hop, completate de acordurile speciale ale violei, violoncelului si muzicutei, dar si versuri originale cu iz de "poezie de strada".

Fiind o prezenta deja constanta in cluburile din Bucuresti si din tara, dar si in mediul online, trupa Zgarie Nori a lansat in 2008 un prim videoclip la piesa "Visul tau", concept inedit pentru piata muzicala din Romania, care poate fi urmarit pe site-ul trupei (www.zgarienorii.ro).

Tot pe site-ul trupei, in sectiunea Media, dar si pe Forum, pot fi ascultate si descarcate o parte din piesele deja inregistrate, o prestatie LIVE la Radio3net, dar si un preview al uneia din noile compozitii Zgarie Nori, piesa "Frana".

Conceput ca un oras subdimensionat, cu propriile lui evenimente, de la teatru stradal, expozitii, spectacole si pana la concerte ale artistilor in voga, ONGFest (http://ongfest.ro/) se va desfasura intre 11 si 13 septembrie 2009, in Centrul Istoric al Bucurestiului, pe strazile Franceza, Stavropoleos si Smardan.

Prin participarea a peste 150 de ONG-uri, si sub atenta organizare a Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC), festivalul isi propune sa contribuie la sporirea numarului de cetateni implicati activ in comunitate, la dezvoltarea spiritului asociativ si la cresterea implicarii asociatiilor si fundatiilor din Romania in societate.

Concertul Zgarie Nori din cadrul ONGFest 2009 este oferit de Asociatia Culturala Amphion (http://www.amph.ro/), o asociatie neguvernamentala, non-profit, ce are ca scop principal promovarea activitatilor creative, sprijinirea valorilor artistice si inlesnirea accesului publicului larg la actul cultural.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top