Noutăți și comunicate

Trupa Within the Nova anunta un turneu britanic, alaturi de Hedra si Callous Caligula

1 martie 2017
Trupa Within the Nova anunta un turneu britanic, alaturi de Hedra si Callous Caligula
Formatia timisoreana Within the Nova extinde turneul Infinite Cycles 2017, aceasta urmand sa fie cap de afis intr-un turneu care va avea loc in decursul lunii mai in Anglia si Scotia alaturi de trupele britanice Hedra si Callous Caligula! Acest turneu reprezinta continuarea promovarii EP-ului 'Infinite Cycles' care urmeaza sa fie lansat in luna aprilie 2017 prin intermediul casei de discuri britanice The Snakes on Fire Records.



Liderul formatiei, Alex Rizea ne-a declarat urmatoarele: "Dupa o perioada lunga de planificari putem in sfarsit sa anuntam intregul turneu de promovare al viitorului nostru EP, intitulat Infinite Cycles. Un turneu in strainatate, mai ales in Vest, este visul multor formatii tinere dar si cu experienta, iar noi nu putem fi mai incantati de tot ce urmeaza sa facem primavara aceasta. Va fi un drum lung, greu, dar va fi si o experienta plina de satisfactii pentru noi, urmand sa sustinem numeroase concerte in aceste 2 luni. Obiectivul nostru va fi sa sustinem showuri puternice si sa reprezentam cat de bine putem scena romaneasca de metal in fata publicului britanic, creand o deschidere a acestora fata de undergroundul romanesc."

Intregul turneu Infinite Cycles 2017 al timisorenilor arata asa:
(1) TrupaWithintheNovaanuntaun..._CPtAAkj2lq.jpg



(2) TrupaWithintheNovaanuntaun..._e8SEXTIA3Z.jpg

WITHIN THE NOVA

Within the Nova este o trupă metalcore din Timișoara înființată în decembrie 2015 formată din Alex Rizea, Diana Păscuțiu, Akos Mondovici, Zsolt Mondovici si Richard Ebner.
Trupa își trage seva de inspirație din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv caracterizat prin voci clean și scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare, și tematici atmosferice.
29 Februarie marchează debutul trupei cu single-ul ''Forsake the Crown'' iar în 16 Mai, Within the Nova a lansat al doilea single intitulat 'Ground Zero' sub forma unui lyric video.
In urma unui sondaj de opinie adresat fanilor despre cover-ul pe care Within the Nova avea sa il interpreteze, trupa a lansat single-ul ''E.T.'' (Katy Perry) pe data de 18 Iulie 2016.
Pe data de 1 Septembrie, trupa semneaza cu casa de discuri britanica 'The Snakes on Fire Records' sub egida caruia urmeaza sa isi scoata pe piata primul material discografic intitulat ''Infinite Cycles'' in Aprilie 2017.
Within the Nova lansează videoclipul pentru 'The Idealist' în data de 10 Noiembrie 2016.

Follow WTN:
Facebook: https://www.facebook.com/withinthenova
YouTube: https://www.youtube.com/c/WithintheNovaOFFICIAL
Twitter: http://www.twitter.com/withinthenova
Instagram: http://www.instagram.com/withinthenova



(3) TrupaWithintheNovaanuntaun..._tlB0djsWf4.jpg

CALLOUS CALIGULA

Callous Caligula sunt o formatie de metal britanica originara din Londra. Infiintarea grupului a avut loc la finalul anului 2015 ca un rezultat al lui Aaron Waddingam (Kyrbgrinder) care l-a cooptat pe Connor O'Carroll alaturi de care au facut primul lor EP. Solistul trupei a fost gasit curand in persoana lui Adam Grant (Deadly Circus Fire) care l-a randul lui l-a adus pe Gaz Martinez (Death Remains) ca si basist in formatie. Cu diverse genuri de metal care domina influentele trupei, Callous Caligula tind sa ofere o muzica heavy cu picioarele pe pamant care incorporeaza stiluri de compozitie complexe cu o abordare directa.

Follow Callous Caligula:
Facebook: https://www.facebook.com/CallousCaligula/
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=cDOVX01F0LE



(4) TrupaWithintheNovaanuntaun..._TH7U3eSPtR.jpg

HEDRA

Hedra este o formatie metal britanica infiintata in aprilie 2014 de catre Kamil Korsak, in prezent formata din Jim Marten, Kamil Korsak, Chris Gedge si Tomas Mrazek.
Originara din Estul Angliei, Hedra are diverse influente de la formatii precum Will Haven, Meshuggah, Architects, Korn, Deftones sau Slipknot. Formatia a produs un stil unic si puternic utilizat in muzica metal moderna. Riffurile pe 7 corzi ale formatiei impreuna cu precizia unica a tobelor electronice au adus impreuna un stil caracteristic britanicilor in prestatiile lor live.

Follow Hedra:
Facebook: https://www.facebook.com/HedraMetal/
Twitter: https://twitter.com/HedraUK
Instagram: https://www.instagram.com/hedraeastanglia/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top