Noutăți și comunicate

Trupa WHITE WALLS deschide concertul ALTERNOSFERA de la Arenele Romane

23 Mai 2013
Trupa WHITE WALLS deschide concertul ALTERNOSFERA de la Arenele Romane
WHITE WALLS, trupa care "a pus metalul inapoi pe harta muzicii romanesti", va deschide concertului ALTERNOSFERA din 25 mai 2013 de la Arenele Romane.

White Walls au reusit marea performanta de a se clasa pe podiumul primilor 6 in The Global Battle Of The Bands, la Finala Mondiala care a avut loc in Malaysia in 2011. Sambata sosesc de la Cluj, acolo unde inregistreza noul album, si au in setlist cateva piese in premiera, piese ce se vor regasi pe albumul ce urmeaza a fi lansat in toamna. "Ne bucuram foarte mult sa cantam cu prietenii de la Alternosfera sambata seara, abia asteptam evenimentul! Multumim din nou baietilor pentru invitatie si pentru sansa de a ne expune muzica unui public nou pentru noi. Credem ca o sa iasa o seara foarte frumoasa." - Marian Mihaila, White Walls.

White Walls
Evenimentul de sambata incheie EPIZODIA TOUR, turneul de promovare al celui mai recent album ALTERNOSFERA, "Epizodia" - al patrulea din cariera, dupa "Orasul 511", "Visatori cu plumb in ochi", "Virgula".

Pentru evenimentul de la Arenele Romane, cel mai important concert al formatiei de pana acum, asa cum singuri declara, baietii de la Alternosfera au pregatit nu mai putin de 28 de piese. Nu doar hiturile de pe albumul Epizodia vor fi cantate de trupa in 25 mai: alaturi de -Singuratate", "Nepoata lui Gagarin", "Drumuri PI (necunoscute)" sau "Armata", trupa a inclus in setlist si piese de pe albumele trecute: "Flori de mai", "Ploile nu vin", "Wamintirile", "Inchisoarea alba", "Columb", "Femeia Nordica", sau "511".
 

De warm-up se va ocupa Serge Kino, care a deschis show-rile David Guetta, Above & Beyond, Ferry Corsten, Arty, KillSonik sau Mark Knight in Republica Moldova.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:
- 19:00 - open doors
- 19:30 - warm-up Serge Kino (DJ)
- 20.30 - White Walls
- 21.30 - Alternosfera

Biletele pentru acest eveniment se mai gasesc numai in reteaua magazinelor Diverta, la pretul de 25 lei. In ziua evenimentului biletele se vor gasi exclusiv in locatie la pretul de 30 lei. Detalii pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/563273927046225

Sursa : Alternosfera
http://www.alternosfera.com
http://www.facebook.com/alternosfera
Trupa WHITE WALLS deschide concertul ALTERNOSFERA de la Arenele Romane Noutăți, comunicate România


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.