Noutăți și comunicate

Trupa Von Hertzen Brothers participa la Romanian Rock Meeting

25 iulie 2011
Trupa Von Hertzen Brothers participa la Romanian Rock Meeting
Duminică, 9 octombrie 2011, are loc la Bucuresti ROMANIAN ROCK MEETING - headliner Pain Of Salvation - la Arenele Romane într-un cort special amenajat și încălzit printr-o instalație de climatizare de mare putere. Evenimentul este organizat de Promusic Events și Revista Maximum (Producator - Nelu Brîndușan).

O nouă formație se adaugă trupelor deja anunțate (Pain Of Salvation și White Walls) pentru acest eveniment. Este vorba de finlandezii de la VON HERTZEN BROTHERS.

VON HERTZEN BROTHERS este exemplul perfect de trupă ce confirmă că Finlanda nu este doar o sursă inepuizabila de trupe de metal, ci una de muzică de calitate în general. Cei trei frați Mikko, Kie și Jonne au decis să cânte împreună abia după ce au acumulat experiență îndelungata cântând alături de alți artiști.

2-TrupaVonHertzenBrotherspar_92369.jpg
Primul disc "Experience" a fost lansat în 2001 dar abia cu cel de-al doilea, intitulat "Approach" (2006), frații Von Hertzen au atins culmile succesului. Albumul a primit discul de aur în Finlanda și a câștigat varianta lor autohtona a premiilor Grammy la categoria "Cel mai bun album rock al anului 2006".

Ultimul material de studio lansat, "Love Remains The Same", este privit ca fiind o opera de artă și a apărut pe piață în luna mai a anului 2008. Discul a ocupat prima poziție a topului național de vânzări timp de 3 saptamani. Single-rile "Faded Photographs", "Freedom Fighter" și "In the End" au ajuns toate hit-uri în scurt timp.

Finlandezii au terminat înregistrările pentru albumul de studio cu numarul 4, ce se intitulează "Stars Aligned" și care a fost lansat în martie 2011. Trupa lucrează de ani buni cu Dynasty Recordings, compania lui Lauri Ylonen și a colegilor săi de la The Rasmus.

Componenta Von Hertzen Brothers:
Mikko Von Hertzen - voce, chitară
Kie Von Hertzen - chitară, voce
Jonne Von Hertzen - bas, voce
Mikko Kaakkuriniemi - tobe
Juha Kuoppala - clape

Discografie:
-Experience (2001)
-Approach (2006)
-Love Remains The Same (2008)

Pagini oficiale ale trupei:
http://www.vonhertzenbrothers.com
http://www.myspace.com/vonhertzenbrothers

Alte formații ce vor participa la ROMANIAN ROCK MEETING vor fi anunțate în scurt timp!
Pagina oficială a acestui eveniment: http://www.promusicprod.ro/rockmeeting.

ROMANIAN ROCK MEETING se dorește a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock să se întâlnească, să asculte muzica preferată și, de ce nu, să se întalnească cu formațiile preferate. 

Fanii muzicii ROCK au șansa să-și achiziționeze bilete la un preț incredibil de avantajos: 48 lei, mai mult, 25 de persoane care achiziționeaza aceste bilete speciale până la data de 31 iulie 2011 și trimit numele împreună cu codul de bare de pe bilet la adresa de email: promo[at]promusicprod[dot]ro (subiect: fan Pain Of Salvation) au șansa să câștige un billet (la alegere) pentru concertul Amon Amarth - As I Lay Dying - Septicflesh sau la concertul U.D.O.

Reamintim că biletele pentru ROMANIAN ROCK MEETING se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și online pe http://www.eventim.ro) la următoarele prețuri:

48 lei până la data de 31 iulie 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli fani ai muzicii ROCK.
78 lei în perioada 1 august - 15 septembrie 2011
85 lei în perioada 15 septembrie - 8 octombrie 2011
95 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului, 9 octombrie 2011. Acestea se achiziționeaza DOAR la intrarea în locația evenimentului.

O listă cu toate magazinele din țară unde găsiți bilete pentru acest concert se poate vedea la http://www.eventim.ro/ro/outlete/romania/.

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro
http://www.promusicprod.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top