Noutăți și comunicate

Trupa Till Lungs Collapse a lansat videoclipul Heavy Eyes

10 martie 2016
Trupa Till Lungs Collapse a lansat videoclipul Heavy Eyes
Trupa Till Lungs Collapse a lansat primul lor videoclip oficial, Heavy Eyes.



"Heavy Eyes este primul clip oficial Till Lungs Collapse. Produs de Oldboystudio, adica Razvan Raduta, caruia ii multumim maxim pentru toate eforturile! All our love for this awesome dude. Cu voi toti, ne vedem iar, in curand!", declara trupa.

Till Lungs Collapse Heavy Eyes video -

https://www.youtube.com/watch?v=Av2LBDpEr94

Till Lungs Collapse s-a format in 2012, din pasiunea pentru muzica si dorinta de a explora un stil mai puternic ancorat in melodic-hardcore. Numele trupei conturează un numitor comun al energiilor pieselor si a directiei artistice. Dupa mai multe schimbari de componenta, la finalul lui 2015 s-a ajuns la o formula concreta, in care se regasesc membri ex-Deadeye Dick, ex-Rock’n’Ghena, Breathelast, Nevergoinghome si Sinscape.

Primul material de studio, EP-ul Desuetude (2015), conține sase piese inregistrate la Studio 148 alaturi de Marius Costache (http://www.studio148.ro/), iar artwork-ul este semnat Alexandru Das (https://www.facebook.com/AlexandruDas/).

Till Lungs Collapse au sustinut o serie de concerte in Fabrica, B52, Question Mark si The Shelter, alaturi de trupe precum Expectations (BG), Polar (UK), Ready Set Fall (IT), Forgotten Tears (IT), COMA, Breathelast, The Boy Who Cried Wolf, H8, Niste Baieti, Domination.

Formatia promoveaza in prezent materialul Desuetude, impreuna cu o serie de piese noi, de pe viitorul album, a carui inregistrare incepe in primavara acestui an.

Till Lungs Collapse inseamna:

Alexandru Pavelescu (Pava) – voce
Valentin Bîrsan – chitară, voce
Radu Matric (Pasăre) – tobe
Alex Bucur – bas

Albumul este disponibil in format digital, pe Youtube si Bandcamp.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLqqQE3po41aexGyHAWadz5MWtvsWUDz7c
http://tilllungscollapse.bandcamp.com/album/desuetude
https://www.facebook.com/tilllungscollapse/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top