Noutăți și comunicate

Trupa Tiarra intra in studio pentru inregistrarea celui de-al doilea album

16 iunie 2014
Trupa Tiarra intra in studio pentru inregistrarea celui de-al doilea album
După o seară incendiară în Club Fabrica, în cadrul finalei Road to Kavarna, trupa Tiarra se pregătește să ia o pauză, urmând să intre în studio pentru a finaliza înregistrările la noul album, ce este planificat să fie lansat în toamna acestui an.



Anul 2014 este cel în care trupa va celebra 10 ani de activitate, marcați de lansarea a trei materiale discografice și participarea la numeroase concerte și festivaluri, atât în țară cât și în străinătate.

Cel de-al patrulea material discografic va fi unul cu totul și cu totul special, oferind multe surprize, de la numărul de piese pe care îl va conține, schimbările de stil în genul abordat de trupă și până la design-ul acestuia.



Înainte de a intra in studio, Tiarra va suține un ultim concert in București, joi, 19 iunie 2014, în Club The Silver Church, în cadrul Finalei ARTmania. Concertele vor începe de la ora 19:00, intrarea fiind liberă, iar publicul va fi juriul care va trimite o trupă pe scena festivalului sibian.

Opt instrumente, opt oameni care umplu scena, la clape John, Anda și Alex la voce, Tudor la chitară, Adi la bass, Iulia și Corina la violoncel și vioară, Cristi la tobe, vă așteaptă joi la ultimul concert din capitală!

http://www.youtube.com/watch?v=QAf5d2uHSkM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top