Noutăți și comunicate

Trupa The Rasmus revine cu un nou material - Black Roses

27 septembrie 2008
Trupa The Rasmus revine cu un nou material - Black Roses
Membrii trupei The Rasmus, unul dintre cele mai de succes produse muzicale de export ale Finlandei, se pregatesc de lansarea unui nou material de studio.

Cu mai mult de 3.5 milioane de albume vandute in intreaga lume, 8 discuri de aur si 5 discuri de platina, 6 albume si 21 de single-uri faimoase,The Rasmus vor lansa pe 29 septembrie cel de-al saptelea album, intitulat Black Roses, avandu-i drept co-producatori pe Desmond Child si Harry Sommerdahl.

Primul extras pe single este Livin In A World Without You si a fost lansat pe 15 septembrie.

Despre piesa solistul trupei, Lauri, declara: "Este un cantec electro, foarte indepartat ca sound de hit-ul anterior, In The Shadows." La productia acestei piese legendarul producator Desmond Child s-a implicat activ, declarandu-se fan al noului sound al trupei.The Rasmus intra astfel intr-o companie selecta de artisti ale calor hit-uri poarta semnatura Desmond Child:Kiss (I Was Made For Lovin You), Alice Cooper (Poison), Bon Jovi (Livin On A Prayer) sau Ricky Martin (Livin La Vida Loca).

In ciuda prezentei lui Desmond Child, cei de la The Rasmus nu au vrut sa se lase intotalitate pe mana altcuiva.

Noile compozitii au la baza stilul trupelor glam rock ale anilor 80, se recunosc sintetizatoarele si clapele care reprezinta punctul de plecare. "Am facut unele schimbari pentur ca sound-ul sa fie mai rock, in timp ce unele piese au ramas la fel ca pe versiunea demo", declara Lauri."Le gasesc a fi pline de atmosfera, cu un sound ce aduce putin cu Depeche Mode.Pe de alta parte, o piesa ca "Dangerous Kind" se inspira din perioada noastra de inceput ceva mai funky". "Suntem din nou inspirati si ne simtim grozav, plini de energie si foarte nerabdatori sa aflam ce va crede publicul despre Black Roses."

Un preview al viitoriului album il puteti gasi aici: http://artists.universal-music.de/_widgets/the_rasmus/index_eng.php

Sursa : Universal Music Romania


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top