Noutăți și comunicate

Trupa The Mono Jacks canta in deschiderea concertului The Temper Trap de la Bucuresti

20 ianuarie 2017
Trupa The Mono Jacks canta in deschiderea concertului The Temper Trap de la Bucuresti
Marti, 21 februarie 2017, la București, australienii de la The Temper Trap susțin primul lor concert în România. Acesta va avea loc la Fratelli Studios (str. Glodeni nr. 1-3), iar în deschidere sunt invitați să concerteze cei de la The Mono Jacks.



Biletele la concert s-au pus deja în vânzare în rețeaua http://www.iabilet.ro.

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert al lor și vei descoperi că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Toate acestea au prins viață în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău, trupa având un debut excelent cu primul disc Now In Stereo și adunând, în timp, în palmares o impresionantă activitate concertistică atât în cluburi cât și la mari festivaluri – Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, TIFF. Cel mai recent single, „Drumul”, a fost lansat în această vară și beneficiază de un videoclip regizat de Dragoș Ometiță.

The Mono Jacks – Drumul (official video)
https://youtu.be/hq-MHfZtiQw

„I-am descoperit pe The Temper Trap prin 2010 și primul lor disc a fost pe repeat multe luni de zile. Uite că vine februarie și împărțim scena cu ei. Cine a zis ca dorințele nu se împlinesc?” – Doru Trăscău

Trupa The Temper Trap se află în plin turneu de promovare a noului lor album, Thick as Thieves, lansat în 2016. Pe lângă București, turneul lor internațional cuprinde alte orașe mari precum Melbourne, Londra, Berlin, Viena, Milano, Paris, Lisabona și Cape Town. „Sweet Disposition”, piesa cu care trupa s-a lansat în 2009 și care-a propulsat-o în topurile mondiale, a strâns până în prezent peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube.

The Temper Trap – Sweet Disposition (official video)
https://youtu.be/jxKjOOR9sPU

The Temper Trap au cântat în deschiderea turneelor internaționale Coldplay și Rolling Stones, au fost prezenți la mari festivaluri precum Glastonbury, Lollapalooza și Coachella, și au fost nominalizați în 2011 la prestigioasele BRIT Awards pentru cel mai bun artist nou internațional.

Nu ratați așadar ocazia de a-i asculta în premieră pe The Temper Trap în România! Concertul va avea loc marți, 21 februarie, la Fratelli Studios din București, iar în deschidere vor cânta The Mono Jacks. Biletele pentru concert pot fi comandate online pe http://www.iabilet.ro. De asemenea, biletele sunt puse în vânzare în cadrul agențiilor Perfect Tour și pot fi achiziționate și de la Cafe Deko, Club Vintage, Berăria H, Hard Rock Cafe, Club Quantic, standul de bilete de la stația de metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), din magazinele Muzica, Uman, Senia, IQ BOX și Say Shop.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top