Noutăți și comunicate

Trupa The Crazy Plumbers in concert la Bistrita

18 martie 2016
Trupa The Crazy Plumbers in concert la Bistrita
Vineri, 18 martie 2016, sunteți invitați începând cu ora 20:00 la un concert al trupei The Crazy Plumbers în Music Pub la Bistrita Nasaud.


FB event: https://web.facebook.com/events/961241670627658/

Formația The Crazy Plumbers a fost înființat în 2012 din inițiativa lui Levi (fost membru al formației Recycle Bin) împreună cu Tamas la contrabas și Moha la tobe. La început stilul abordat de cei trei a fost rockabilly, dar în scurt timp acesta s-a transformat in psychobilly. După ce trupa s-a completat cu încă o chitară în persoana lui Denver, The Crazy Plumbers a început o serie de concerte. Prima apariție a formației a avut loc în Vaslui la Open Camp după care a urmat mai multe concerte la întâlniri de motociclișt, și festivalul Pokefest din București. După un timp Tamas a părăsit formația, iar Levi și-a luat locul la contrabas. De atunci trupa continuă activitatea in formulă de trio, care s-a dovedit fiind mult mai eficient.

Scopul trupei este în primul rând de a promova stilul psychobilly/rockabilly, un stil underground foarte popular în Europa, dar bineînțeles să și cânte în cât mai multe locuri din țară.

În 2015 The Crazy Plumbers a terminat înregistrările primului material cuprinzând 11 piese din care 8 compoziții proprii iar trei pese de la artiști care au marcat stilul trupei. Materialul a apărut la sfârșitul anului 2015 sub egida Acostic World din Sfântu Gheorghe, purtând numele „8 Beers”.

The Crazy Plumber FB page: https://web.facebook.com/TheCrazyPlumbers/?fref=ts

Puteti asculta 4 piese de pe albumul 8 Beers, aici:
https://www.reverbnation.com/thecrazyplumbers

Evenimente recomendate si sustinute de Romanian Rock Radio.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top