Noutăți și comunicate

Trupa The Crazy Plumbers Lanseaza albumul 8 Beers la Cluj

17 martie 2016
Trupa The Crazy Plumbers Lanseaza albumul 8 Beers la Cluj
Joi, 17 martie 2016, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert al trupei The Crazy Plumbers în Karolina Pub din Cluj, pentru lansarea albumului 8 Beers.



FB event: https://web.facebook.com/events/1155652434446361/

Formația The Crazy Plumbers a fost înființat în 2012 din inițiativa lui Levi (fost membru al formației Recycle Bin) împreună cu Tamas la contrabas și Moha la tobe. La început stilul abordat de cei trei a fost rockabilly, dar în scurt timp acesta s-a transformat in psychobilly. După ce trupa s-a completat cu încă o chitară în persoana lui Denver, The Crazy Plumbers a început o serie de concerte. Prima apariție a formației a avut loc în Vaslui la Open Camp după care a urmat mai multe concerte la întâlniri de motociclișt, și festivalul Pokefest din București. După un timp Tamas a părăsit formația, iar Levi și-a luat locul la contrabas. De atunci trupa continuă activitatea in formulă de trio, care s-a dovedit fiind mult mai eficient.

Scopul trupei este în primul rând de a promova stilul psychobilly/rockabilly, un stil underground foarte popular în Europa, dar bineînțeles să și cânte în cât mai multe locuri din țară.

În 2015 The Crazy Plumbers a terminat înregistrările primului material cuprinzând 11 piese din care 8 compoziții proprii iar trei pese de la artiști care au marcat stilul trupei. Materialul a apărut la sfârșitul anului 2015 sub egida Acostic World din Sfântu Gheorghe, purtând numele „8 Beers”.


The Crazy Plumber FB page: https://web.facebook.com/TheCrazyPlumbers/?fref=ts

Puteti asculta 4 piese de pe albumul 8 Beers, aici: https://www.reverbnation.com/thecrazyplumbers

Evenimente recomendate si sustinute de Romanian Rock Radio.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top