Noutăți și comunicate

Trupa The Cranberries pregateste urmatorul album

12 Septembrie 2012
Trupa The Cranberries pregateste urmatorul album

Trupa The Cranberries lucreaza deja la cel de-al saptelea album. Aflati in plin turneu de promovare pentru Roses, albumul cu numarul sase din cariera trupei, turneu ce-i va aduce si la Bucuresti fix peste o luna de zile, irlandezii sunt cu motoarele la turatie maxima si compun deja materiale pentru urmatoarea aparitie discografica. Concertul de pe 11 octombrie 2012 de la Bucuresti este organizat de Events si prezentat de Ciuc Premium, berea oficiala a muzicii bune.

Intr-un interviu acordat in iunie la Washington, chitaristul Noel Hogan a dezvaluit ca membrii trupei au inceput sa compuna piese pentru un alt album. Hogan a spus insa ca trupa isi va lua tot timpul necesar inainte de a inregistra aceste piese. "Nu ne vom grabi, vom face acest disc atunci cand credem ca e gata. Am invatat din greselile noastre. Cu ceva timp in urma, eram gata sa lucram la un album inainte de-a fi realmente pregatiti sa facem asta. Si dupa, cand asculti albumul, iti spui «Am fi putut sa-l facem mai bine»", a declarat el pentru postul de radio The Voice of America.

2-The_Cranberries_pregatesc_urma_juebFkYJdh.jpg

Primele spectacole The Cranberries in Europa vor incepe o data cu debutul lunii octombrie "" irlandezii au date programate la Londra, Barcelona, Madrid si Berlin inainte de-a reveni la Bucuresti, la spectacolul de la Romexpo, unde sunt asteptati atat fani din Romania, cat si din tarile invecinate. De-a lungul timpului, The Cranberries au vandut mai mult de 40 de milioane de albume in intreaga lume, au patru albume in Billboard 200 top 20, opt single-uri in Top 20 - Hot Modern Rock Tracks si au castigat numeroase premii.


Ciuc Premium este berea oficiala a concertului The Cranberries in Romania. Parteneri: Radio Guerrilla, Sapte Seri, Adevarul, Dilema Veche, Catavencii, Tango, OK! Magazine, Revista Flacara, Rebus, Sunete, News Outdoor, OOPs Media, ROI, The Light Cinema, MediaImage, Iconcert.ro, 220.ro, peteava.ro, Mixtopia.ro, Comunicatedepresa.ro, Rol.ro.

Biletele sunt disponibile la preturile:
- 220 lei - Parter Golden Ring,
- 160 lei - Parter Silver Ring si
- 130 lei - Etaj.
Tichetele se pot cumpara online pe http://www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Sursa : Events
http://www.events.ro
Trupa The Cranberries pregateste urmatorul album Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.