Noutăți și comunicate

Trupa Tenebres prezinta coperta si un preview al albumului de debut - 'Pain Eternal'

23 august 2017
Trupa Tenebres prezinta coperta si un preview al albumului de debut - 'Pain Eternal'
In toamna acestui an, black/goth-erii de la Tenebres se pregatesc de lansarea albumului de debut 'Pain Eternal'. Acesta contine 8 piese si va fi lansat independent de catre trupa, in format CD si digital. Albumul a fost inregistrat in studioul trupei – Imperium Tenebrarum din Iasi, iar mixul si masterul au fost facute de catre Dorian Black.



'Pain Eternal' va avea parte de o lansare cu un cvartet format din oboi, vioara, viola si violoncel ce va fi acompaniat de un cor mixt. Acest concert special va avea loc doar intr-un singur oras din tara. In functie de reactia publicului, trupa va decide o continuare a acestei formule. Mai multe detalii despre acest concert veti afla in curand.

Cu aceasta ocazie, Tenebres dezvaluie si artwork-ul albumului 'Pain Eternal', o creatie semnata de Dorian Black, chitaristul trupei.

De asenemenea, un preview al pieselor de pe 'Pain Eternal' poate fi vizionat la urmatorul link:

https://www.youtube.com/watch?v=PrpYC_B3azQ

Trupa a lansat recent un videoclip oficial pentru piesa ce da titlul albumului. Acesta poate fi urmarit aici:

https://www.youtube.com/watch?v=vqDt_9nS-h4

Tenebres a luat nastere in iarna lui 2015 din cenusa a trei trupe. Trupa si-a inchegat sound-ul in jurul sonoritatilor black, gothic si doom metal pe care le subliniaza cu ajutorul clapelor si a violoncelului. Trupa a mai concertat in Bucuresti si s-a bucurat de o primire calda din partea publicului cu ocazia primei editii OSTRING. Tenebres se declara influentati de trupe ca Lux Incerta, Virgin Black, My Dying Bride, Cradle of Filth.

Tenebres: http://www.facebook.com/TenebresOfficial/

http://www.youtube.com/channel/UC17XTdFt653VFQvzodAqBLA


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top