Noutăți și comunicate

Trupa Taxi, din nou pe aceeasi scena cu Seal

7 noiembrie 2012
Trupa Taxi, din nou pe aceeasi scena cu Seal
Trupa Taxi, din nou pe aceeasi scena cu Seal
Concertul pe care Seal îl va susține pe 27 noiembrie 2012 la Sala Palatului din București va fi prefațat de un recital susținut de trupa Taxi. Taxi revine pe scena Sălii Palatului după spectacolul "Trilogia celor 2 cuvinte", ce avut loc la inceputul lunii octombrie, un succes memorabil, despre care se vorbește încă.

Nu este pentru prima dată când managementul binecunoscutului artist britanic alege să colaboreze cu trupa Taxi pentru concertul Seal, la București. Iubitorii muzicii pop de calitate din România își aduc aminte cu plăcere că și primul spectacol Seal de la București (2006) s-a bucurat de un preambul asigurat de trupa Taxi.

Astfel, piese precum Ai închis marea în ochi, Mi-e dor și doare sau creații mai noi, precum Esti iubibilă, NonStop sau Cele două cuvinte, se vor alătura hiturilor internaționale lansate de Seal în cei peste douăzeci de ani de carieră, într-un regal muzical de prima mână.

Câștigător a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorită timbrului său vocal inconfundabil și iubit pe întreg mapamondul pentru piese precum Killer, Crazy sau Kiss from a Rose. Cariera artistului britanic numără opt albume de studio, vândute în peste douăzeci de milioane de exemplare.

Celebrul cântăreț și compozitor britanic vine de această dată la București pentru a-și promova cel mai recent material de studio, Soul 2. După cum arată și titlul, materialul discografic în cauză este unul care conține reinterpretări ale unor piese de rezonanță internațională. ʺAm ales piese care erau în vogă când eu eram mic și le-am abordat dintr-o perspectivă sonoră cu totul nouă" - spune Seal despre frumoasele melodii ce compun albumul. Astfel, melodii precum Wishing on a Star, Lean on Me sau Love Don't Live Here Anymore vor putea fi ascultate în interpretarea lui Seal, alături de cele mai mari hituri din repertoriul artistului.

Concertul Seal de la București este organizat de Marcel Avram și East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Biletele pentru concertul Seal de la București se găsesc la vânzare începând cu data de 13 iunie prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și pe eventim.ro.

Pentru mai multe informații despre Seal, vizitați http://www.Seal.com.
Pentru mai multe informații despre Taxi, vizitați http://www.TrupaTaxi.ro.


Seal - Wishing on a Star:
http://youtu.be/YUtZ7uF-JyM

Seal - Kiss from a Rose (live):
http://youtu.be/sx7eJPbH5uQ


Evenimente recomandate

Top