Noutăți și comunicate

Trupa Taxi canta in deschiderea concertului Ali Campbell la Sala Palatului

16 mai 2011
Trupa Taxi canta in deschiderea concertului Ali Campbell la Sala Palatului
Joi, 16 iunie 20100, Ali Campbell sustine un concer la Sala Palatului incepand cu ora 20:00. Fondurile obtinute in urma vanzarilor de bilete precum si a donatiilor facute de diverse companii vor fi folosite exclusiv pentru sustinerea proiectelor FARA, o fundatie de caritate care isi desfasoara activitatea sub inaltul patronaj al HRH Printul de Wales, al actritei Nicole Kidman si al Printesei Marina Sturdza.

Apropierea celor de la Taxi de evenimentele caritabile este binecunoscuta. Artistii, in frunte cu Dan Teodorescu, au pus umarul la strangerea de fonduri pentru multe cazuri disperate ale unor copii cu diverse afectiuni ce le puneau viata in pericol. De data aceasta, Taxi va participa la un eveniment organizat de Asociatia FARA care se ocupa de copii saraci, abandonati sau cu dizabilitati.

Cel mai recent hit Taxi, "Cele doua cuvinte", a adus alaturi de trupa si mai multi fani, de toate varstele. Taxi ii invita pe toti sa ii fie alaturi, in continuare, in sustinerea cauzelor caritabile si in grija fata de semeni.

Dan Teodorescu si colegii sai au ales sa-si foloseasca influenta pentru a ajuta oameni in nevoie: "Ii multumim Asociatiei FARA pentru ca ne-a tras de maneca si ne-a oferit posibilitatea sa mai facem si noi o fapta buna. Ne bucuram intotdeauna cand intalnim oameni - romani sau straini - carora le pasa.

Biletele au preturi de 70 lei, 100 lei, 140 lei, 180 lei si 220 lei si pot fi procurate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe http://www.eventim.ro.

Sursa : Gala PR
http://www.galapr.ro


Evenimente recomandate

Top