Noutăți și comunicate

Trupa TIARRA anunta o noua formula de scena

28 martie 2016
Trupa TIARRA anunta o noua formula de scena
Toamna anului 2015 a adus o schimbare in Tiarra, trupa anuntand in cadrul concertului sustinut la Maximum Rock Festival Editia 2015 ca vocalul, Alex “Indianu”, nu mai poate continua colaborarea ca urmare a plecarii din tara.

Inceputul anului 2016, de asemenea, a venit cu “noutati”, tobosarul, Cristi Racasanu, din motive personale ce tin de viata, timpul si jobul actual a incetat colaborarea cu trupa.

"Le multumim celor doi pentru perioada de colaborare si le dorim mult succes pe toate planurile" – Anda Mihaela Pomponiu (lead vocals).

Cum viata si show-ul trebuie sa continue, cei 6 trupeti (Anda – Voce, John – Clape, Tudor – Chitara, Iuliana – Violoncel, Corina – Vioara, Adi - Chitara Bass) au decis sa reintregeasca formula de opt, cooptandu-I pe Mihai Ilie “Mihu” (vocalul trupei Abigail) - voce si pe Alin David Pantea – tobe.

(2) Trupa_TIARRA_anunta_o_noua_for_RZA5gy7z.jpg

(3) Trupa_TIARRA_anunta_o_noua_for_aH8sHxLk.jpg

In noua formula, trupa TIARRA, in acest moment lucreaza la mai multe piese noi ce se vor regasi pe noul material discografic ce va fi finalizat si lansat la finele acestui an si la un nou videoclip a carui lansare este planificata pentru luna mai.

Daca v-am trezit curiozitatea si doriti sa ii vedeti pe trupeti in noua formula, va invitam vineri, 1 aprilie 2016 in club Fabrica, la concertul de lansare a prietenilor nostri brasoveni, Hteththemeth. https://www.facebook.com/events/958939427531152/



Photo credits: Miluta Flueras

Persoane de contact:
Management, PR și Booking
Olivia Alexandra Vlădoianu
Tel: 0727.395.348
Email: olivia_vladoianu@yahoo.com; tiarraofficial@gmail.com


Evenimente recomandate

Top