Noutăți și comunicate

Trupa Stillborn devine STEELBORN

15 februarie 2012
Trupa Stillborn devine STEELBORN
Cei din tupa Stillborn isi schimba numele! Noul nume este STEELBORN si odata cu schimbarea numelui deja anunta lansarea primului album pe 22 martie 2012.

Trupa care a deschis concertul BON JOVI de la Bucuresti deschide acum un nou capitol in existenta sa. La vremuri noi, nume nou! Asa s-a gandit gasca nebuna de la Stillborn, care se apropie cu pasi repezi de lansarea celui dintâi album. Cum cheia succesului e evolutia, vechea titulatura trece printr-o transformare, tocmai pentru a marca aceasta etapa din viata formatiei.

Dar, fiindca artistii isi pastreaza identitatea sonora, proaspatul nume de cod suna la fel, iar schimbarea tine doar de ortografiere. Pe scurt, Stillborn devine STEELBORN. De ce o asemenea alegere? Simplu: asa cum arata si aceasta titulatura, Aura si cei patru colegi ai sai sunt precum otelul - duri, dar maleabili, nu-si pierd din forta odata cu trecerea timpului; in plus, rezista la socurile unei industrii de multe ori artificiale ori tributara comercialului.

In ceea ce priveste LP-ul de debut, veti recunoaste in el stilul deja consacrat al trupei, dar intr-o varianta mai elaborata si mai rafinata. Concertul de lansare, programat pentru 22 martie 2012, va aduce cu sine un show plin de surprize.

Totusi, cum pana atunci mai este o luna, asteptati-va la surprize si mai devreme de-atat: saptamana viitoare, STEELBORN va anunta primul pas important sub noul sau nume.

Trupa STEELBORN ii are in componenta pe Aura Pohoata - voce, Mihai Danciulescu - chitara, Alex Botezatu - chitara, Robert Munean - bass si Catalin Gurau - tobe. 

Mai multe detalii despre cei din trupa STEELBORN puteti gasi online la adresa http://www.steelborn.ro


Evenimente recomandate

Top