Noutăți și comunicate

Trupa SinScape este din nou in formula completa

7 Iunie 2013
Trupa SinScape este din nou in formula completa

Dupa plecarea tanarului Mihai Gheorghe, era nevoie de o persoana care sa poata canta cu succes melodiile deja compuse si sa aduca ceva nou pentru piesele aflate inca la stadiul de creatie.

Prima optiune, si cea care s-a dovedit a fi cea mai potrivita, a fost Elvis Silitra, vocalul formatiei Wilder http://youtu.be/-HZ0N3pv3fE. El a acceptat invitatia SinScape si a fost clar inca de la primele repetitii ca tranzitia se va face fara mari dificultati.

In noua formula, SinScape repeta o parte dintre piesele vechi facand mici ajustari pentru noua voce. Vara aceasta, trupa nu va sustine concerte preferand sa pregateasca material nou pentru toamna viitoare.

EP-ul de debut al formatiei (cu Mihai la voce), se afla in faza de master si va fi lansat in cursul acestei veri. "The Last Song" http://youtu.be/HSXbawkRNOs, primul clip oficial, a fost lansat la inceputul lunii iunie si este urmat de piesa "One Moment" disponibila la download pentru doritori, pe profilul de Soundcloud al trupei (https://soundcloud.com/sinscaperomania).

"One Moment" a fost inregistrata alaturi de Mihai (Breathelast, The Boy Who Cried Wolf), care ne-a imprumutat cateva scream-uri "epice". Ii multumim din nou pentru colaborare si speram sa repetam pe viitor figura pentru ca a fost o adevarata placere.

Sursa : SinScape

Trupa SinScape este din nou in formula completa Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.