Noutăți și comunicate

Trupa Robin and the Backstabbers deschide seria de concerte Backyard Acoustic Season la Expirat Halele Carol, București

28 iunie 2018
Trupa Robin and the Backstabbers deschide seria de concerte Backyard Acoustic Season la Expirat Halele Carol, București

Joi, 28 iunie 2018, sunteți invitați pe terasa Expirat Halele Carol din București (str. Constantin Istrati, nr. 1) unde începe un nou sezon al seriei de concerte Backyard Acoustic SeasonRobin and the Backstabbers vor prezenta în aer liber un set eclectic, cu piese vechi și noi așa cum le-ați auzit mai rar. Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua www.iabilet.ro și costă 40 de lei în perioada de presale (primele 100 de bilete).


Așa începe totul, ca într-un vis. Cel mai nou cântec Robin and the Backstabbers vorbește despre destrămare, fugă și împreună – orice ar însemna împreună. Lansat la sfârșitul lunii aprilie, în apropierea aniversării de 8 ani a formației, videoclipul. /în /îm /pre //ună. este realizat de către Andrei Dăscălescu (www.timelapsus.ro) fiind filmat pe parcursul unui an întreg.

Robin and the Backstabbers –. /în /îm /pre //ună. (official video)
https://youtu.be/48OAM__GNDE


Haideți așadar joi, 28 iunie (open doors ora 18:00) pentru primul episod din noul sezon Backyard Acoustic Season pe terasa Expirat Halele Carol (str. Constantin Istrati nr. 1, București). Vă veți întâlni live cu Robin and the Backstabbers într-o prezentare specială iar biletele sunt în vânzare în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 40 de lei (primele 100 de bilete), 50 de lei (presale până în ziua concertului) sau 60 de lei la intrare, în limita stocului disponibil.

(2)TrupaRobinandthe_fjuW1cpkz.jpgBackyard Acoustic Season este o serie de concerte organizate pe parcursul verii pe terasa Expirat Halele Carol. Următoarele concerte din serie sunt:

  • 12 iulie 2018: The Mono Jacks
  • 26 iulie 2018: FiRMA
  • 9 august 2018: Coma
  • 23 august 2018: byron
  • 6 septembrie 2018: E.M.I.L.
  • 20 septembrie 2018: Grimus

http://fb.com/acousticseason.ro
http://acousticseason.overground.ro



Evenimente recomandate

Top