Noutăți și comunicate

Trupa Relative se pregateste pentru noul album

10 septembrie 2015
Trupa Relative se pregateste pentru noul album
Trupa clujeana Relative cu influente de rap metal / hardcore-punk a lansat prima piesa de pe viitorul album. Melodia se numeste We Go Pogo si este lansata alaturi de un videoclip.

https://www.youtube.com/watch?v=lFc-IGwbisU&list=PL729661EF9F339976

Relative si-a inceput activitatea sustinand concerte la inceputul anului 2009. Mai exact, stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenitatii grupului, membrii avand gusturi muzicale diferite, fenomen sesizabil inclusiv la stilul ritmului vocalistului Tiber El Magico precum si a chitaristul care compune instrumentalul, Looch Parotti.

Mai important decat stilul muzical caruia ar vrea o trupa sa-i apartina, este mesajul pe care vrea sa-l transmita, si starea pe care vrea s-o provoace. Ca scop muzical, cei doi mai sus mentionati, impreuna cu tobosarul- Toedru Bangros, basistul-Lugar Zeeknu, isi propun sa emita un sound care sa trezeasca o energie joviala, un amuzament pe seama interpretarii saracaciase a realitatii, invitand in acelasi timp la o upgradare mentala, si nu la degradare

(2) Trupa_RELATIVE_se_pregateste_p_LwyODdWD.jpg

Evoluand in stil fast-food, Relative (band) a reusit sa sustina concerte pe meleagurile natale si internationale, fiind invitati la festivale ca: Bucovina Rock Castle - in 3 editii, TIFF, IRAF -Timisoara, Sfest - Grecia, Up-Down Cup, Drop n Roll - Petrosani (downhill), STUFSTOCK 2009 din Vama Veche, NGOMFest - Prizren-Kosovo, Plopstok - Satu Mare, Rock in Toamna - Sibiu si PENINSULA - Fel-Sziget.

Download free songs : https://www.facebook.com/relativeband/app_2405167945

Like us on facebook https://www.facebook.com/relativeband



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top