Noutăți și comunicate

Trupa Pinholes lansează un nou cantec 'Când Pluto era planetă'

7 Martie 2018
Trupa Pinholes lansează un nou cantec 'Când Pluto era planetă'

Cei de la trupa Pinholes lansează un nou single de pe viitorul lor album. Piesa ”Când Pluto era planetă” este înregistrată la Real Sound and Vision Studio în București și își ia rădăcinile din același still dramatic alternativ, îmbinat cu o lirică influențată de autorul Marin Sorescu. Videoclipul piesei păstrează o temă Sci Fi Sovietică, sub forma unui omagiu adus creatorilor și autorilor acestui stil cinematografic.

Când Pluto era planetă (video)

https://www.youtube.com/watch?v=-xd0UyKL1sg

„Când Pluto era planetă” este disponibilă digital pe majoritatea platformelor de streaming și de download -  https://landlr.com/t/be14ad

În perioada următoare îi puteți vedea pe Pinholes live:

-pe 7 Martie 2018 la București / Club Control - http://bit.ly/2Fj2Md9

-pe 15 Martie 2018 la Cluj Napoca / Flying Circus  (cu Nava Mamă) - http://bit.ly/2G0MUgo

Pinholes sunt o formație de rock alternativ din Iași, considerată un grup cu potențial în noul val de muzică underground din Romania. Numele formației este inspirat din „Dilema ariciului”, o metaforă pentru provocările intimității umane. 

Line-up

Vlad Ivanov – Voce/ Chitară
Andrei Gheo – Chitară
Vlad Vârtosu – Voce/Chitară
Robert Moțoc – Tobe
Sergiu Ivanov – Bas.

Discografie:

2013 – Zmei – http://bit.ly/2jXdxX8
2015 – Era Pietrelor Neșlefuite – http://bit.ly/2kNqgzG
2017 – Sputnik EP – http://bit.ly/2oAHYt9

Live bootlegs:

2015 – Haotic I (unu) – http://bit.ly/2jXr31E
2016 – Haotic II Despre Starea de Zbatere - http://bit.ly/2jXxHVT

Trupa Pinholes lansează un nou cantec 'Când Pluto era planetă' Noutăți, comunicate România


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.