Noutăți și comunicate

Trupa Orkid lanseaza un single si un videoclip la Timisoara

19 martie 2017
Trupa Orkid lanseaza un single si un videoclip la Timisoara
Duminica, 19 martie 2017, R&R Booking Romania va invita la club Manufactura din Timisoara de la ora 21:00, la concertul de lansare al piesei Stundstill al trupei Orkid.

Ei vor fi sprijiniti de catre trupa locala G.orge & EM.

Fb event:
https://www.facebook.com/events/476850182704713/

Pretul unui bilet este de 15 lei si se poate achizitiona de la intrare



Orkid este un quintet cu influențe post-rock, shoegaze și post-punk compus din Vlad Ilicevici – chitară și voce, Radu Pop – tobe, Radu pop – chitară bass, Alexandru Donny Andone – percuție și alte instrumente și Cosmin Stanciu - chitară. Primul single Standing Still in the Dark a fost lansat pe 13 octombrie. Cele 9 trackuri care formeaza primul LP au la baza idei, senzații și povești acumulate de Vlad în aproape 30 de ani de la primele contacte cu muzica prin căștile suprasolicitate ale unui walkman Aiwa verde, lecțiile chinuitoare de vioară și relaxarea rock'n'roll la chitară. Albumul este înregistrat și aranjat cu ajutorul lui Andrei Robin Proca, care de altfel apare și ca invitat special pe câteva dintre trackurile albumului, la chitare adiționale, synthuri și backing vocals.

Orkid este un proiect muzical și cinematic, în care se pune accentul și pe imagistica formației – atât în concerte cât și în afara ei.

Formația lucrează la un produs complex care îmbină muzica cu imaginile, ce va fi gata cândva la sfârșitul anului.

Vlad este la baza regizor de film, iar Radu – artist vizual și animator. În plus, lucrează împreună la Animest și Animation Worksheep.

Orkid youtube link:
https://www.youtube.com/watch?v=R4WdedaYKhk

G.orge & EM video link:
https://www.youtube.com/watch?v=VAx_sEq91g0


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top