Noutăți și comunicate

Trupa Necrowretch live in Fabrica

28 iulie 2015
Trupa Necrowretch live in Fabrica
Marți, 28 iulie 2015, Romanian Thrash Metal va invita la un concert al trupei Necrowretch în Club Fabrica.



Calcand pe urmele unor trupe ca Merciless, Nihilist, Marduk sau Impaled Nazarene, Necrowretch isi definesc stilul propiu si sunetul vicios prin viteza, brutalitate si pe alocuri cu riffuri black metal melodice.

Necrowretch a fost infiintata in 2008 de chitaristul Vlad cu intentia clara de canta „ sadistic-gravecracking-possessed death metal “. Lui Vlad i s-a alaturat tobosarul Blastphemator si astfel au inregistrat primul lor demo" Rising de la purulence " după 3 repetitii. Basistul Amphycion li s-a alaturat dupa ce a i-a vazut la un concert si astfel trupa a devenit un trio. A urmat inregistrarea celui de-al 2-lea demo" Necrollections", in 2010. Primul lor EP, "Putrefactive Infestation" a fost lansat in 2011. Au lansat apoi o compilatie, "Ripping Souls of Sinners", urmat de un al doilea EP, "Now you’re in Hell".

Inainte de lansarea celui de-al 2-lea EP, Necrowretch au semnat cu casa de discuri Century Media in 2012, iar un an mai tarziu au lansat si primul album intitulat "Putrid Death Sorcery". Cel de-al doilea album " With Serpents Scourge " a fost lansat anul acesta in ianuarie, un album intens si memorabil din toate punctele de vedere.

Necrowretch au reusit sa stranga un fan base solid in underground in randul thraserilor, deatherilor sau blackerilor, dupa cateva show-uri notabile cu Asphyx, un mini tour cu Morbus Chron, Party San 2014 sau Fenriz’s Live Evil 2013.

Membrii:
  • Vlad – voce, chitara
  • Amphycion - bass
  • Ilmar Marti Uibo – tobe
https://www.facebook.com/NecroWretch

https://www.youtube.com/watch?v=cZXjp30gn7k


Evenimente recomandate

Top