Noutăți și comunicate

Trupa N.O.R. a lansat un nou videoclip pentru piesa Soapte

12 mai 2015
Trupa N.O.R. a lansat un nou videoclip pentru piesa Soapte
Trupa N.O.R. din Oradea a lansat la începutul lunii mai un nou videoclip pentru piesa "Åžoapte".

Puteti urmari videoclipul mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=Ai_mXRPRTMc

Trupa de rock alternativ N.O.R. din Oradea, a Iansat în 5 mai 2015 videoclipul piesei "Åžoapte". "Åžoapte" este cel de-al patrulea videoclip N.O.R., primele fiind "Give me a sign" (februarie 2013), "În somn" (octombrie 2013) și "Piesa 9" (decembrie 2014), cele trei adunând pâna în prezent peste 30.000 de vizualizari pe YouTube. Melodia "Åžoapte" face parte de pe EP-ul de debut N.O.R. "Între furtuni", care a apărut sub forma unui demo în luna ianuarie 2015 și care conține 5 piese. Partea vizuală a videoclipului este opera artistei grafice Teréz Matza din Oradea, care s-a ocupat atât de ilustrație cât și de partea de animație. Înregistrările melodiei au fost facute la Oradea la studiourile Postanalog (vocile, toba și bassul; inginer sunet Marcel Floruț) și Prosoundstudio (chitările; inginer sunet Alex Ardelean). Mixajul și masterul sunt semnate de Marius Costache, Studio 148 București.

N.O.R. este o formație românească de rock alternativ, fondată în 2012 la Oradea, odată cu reunirea actualilor membri din diverse proiecte rock anterioare. Componența actuală este: Paul Halasz (voce, chitară), Raul Oros (chitară, voce), Marius Meczinger (chitară, voce), Cristi “Copex” (bass, voce) și Lucian Hulban (tobe, voce).

Formația a debutat în 10 noiembrie 2012 la Moszkva Café din Oradea. Popularitatea trupei a crescut treptat, în acest moment N.O.R. fiind un nume cunoscut în rock-ul alternativ românesc. În anul 2014, N.O.R. a avut 15 concerte, majoritatea la festivalurile importante de gen din România dar și câteva gig-uri în cluburi din vestul țării.

Anul 2015 a început bine din punct de vedere concertistic pentru N.O.R., cu o serie de 5 concerte in perioada ianuarie-aprilie, in compania unor nume mari din metalul/rock-ul românesc: Decease, Ska-nk, Bucovina și Implant pentru Refuz, dar si cu un solo show de peste 2 ore la lansarea sezonului moto Black Eagles MC

În perioada imediat următoare, N.O.R. va concerta după cum urmează:

15 Mai 2015 - Timișoara, Jazzissimo Pub, cu Mere
16 Mai 2015 - Cluj-Napoca, Flying Circus, cu Bucovina
29 Mai 2015 - Oradea, Abyss Metal&Rock Pub, semifinala GBOB Romania Crișana / Maramureș
31 Mai 2015 - Cetatea Oradea, la Grill Fest & Rock

Activitatea trupei N.O.R. poate fi urmărită online aici:

http://www.facebook.com/N.O.R.home
http://www.facebook.com/NOR.Crew.5
http://www.youtube.com/NORbandofficial
http://www.reverbnation.com/NORhome

Contact

E-mail: norbandofficial@gmail.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top