Noutăți și comunicate

Trupa N.E.G.A.T.I.V. canta in deschiderea E-Force din Panic! Club

11 mai 2014
Trupa N.E.G.A.T.I.V. canta in deschiderea E-Force din Panic! Club
Au mai ramas doar cateva zile pana cand thrasherii de la E-Force vor urca pe scena din Club Panic!. Miercuri, 14 mai 2014, trupa bucuresteana de thrash metal - N.E.G.A.T.I.V. - vor asigura deschiderea ostilitatilor incepand cu ora 20:00.

Sustinere trupe: 15 lei.



N.E.G.A.T.I.V. sunt una dintre putinele trupe reprezentante ale stilului old school thrash metal din Romania, capabili sa ofere publicului exact esenta genului - piese nervoase si show-uri incendiare. Cu un prim material lansat la sfarsitul lui 2012 (Ep selftitled), trupa isi continua activitatea live in acest an cu o prestatie in deschidere la E-Force. N.E.G.A.T.I.V. au prezentat recent noul lor Ep in varianta live. Materialul nou urmeaza sa fie lansat si in format Cd.

https://www.youtube.com/watch?v=SADaazN87rU



Trupa canadiana E-Force a prins viata in 2001 cand basistul si in acelasi timp solistul Eric Forrest si-a incetat colaborarea cu celebrii Voivod, grup din care facea parte din 1994. Cu un stil thrash cu multiple influente, E-Force prezinta un sound in care se poate regasi amprenta Voivod pusa de Forrest, nelipsind in structura muzicii lor parti ce amintesc de Negatron, sau segmente progresive dintr-un peisaj comun cu cele folosite pe Phobos-ul canadienilor de la Voiod. De cele mai multe ori in concerte, E-Force isi adauga in playlist cateva piese de pe aceste doua albume Voivod. Trupa lui Eric Forrest a mai cantat de doua ori in Romania in cadrul festivalelor Ost Mountain Fest, Rasnov si Metal Crush Party la Bucuresti.

https://www.youtube.com/watch?v=Lz7Yj8MrOvo



Fb event page:
https://www.facebook.com/events/244819932389884/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top