Noutăți și comunicate

Trupa Myrath va concerta pe 1 decembrie la Bucuresti

1 decembrie 2016
Trupa Myrath va concerta pe 1 decembrie la Bucuresti
Joi, 1 decembrie 2016, Phoenix Entertainment va invita la concertul trupei Myrath in Quantic Pub.



După ce a impresionat fanii prezenți miercuri seara la Arenele Romane, Myrath propune publicului încă o întâlnire memorabilă. Pe 1 decembrie, în clubul Quantic, formația de origine franco-tunisiană vă așteaptă la primul lor concert în calitate de cap de afiș din România, cu o ampla producție și prezentată în premieră la Bucuresti. Anunțul a fost făcut chiar pe scenă de către vocalul Zaher Zorgati, în aplauzele entuziaste ale celor 4000 de spectatori.

După prestația oferită în deschiderea show-ului Megadeth, dar și în deschiderea celor de la HIM de anul trecut, Myrath au câștigat din ce în ce mai multă simpatie în rândul amatorilor de muzică metal și nu numai.

Grație stilului unic, o combinație interesantă între progressive metal și elemente orientale, Myrath a devenit în scurt timp, una dintre cele mai respectate trupe din arealul prog-power metal.

Au început prin a interpreta cover-uri după trupe death metal, iar mai apoi s-au axat pe cover-uri după Symphony X. În 2005, au lansat primul material discografic propriu și după numai un an au avut șansa de a cânta în fața a 7000 de oameni în deschiderea show-ului lui Robert Plant.

De atunci și până în prezent, Myrath au cântat pe aceeași scenă cu artiști precum Dream Theater, Tarja, WASP sau Orphaned Land, și și-au răspândit muzica în întreaga lume: din Emiratele Arabe până în Statele Unite, din Franța, în India și până în Maroc.
Myrath își promovează, în prezent, cel de-al cincilea album de studio, "Legacy", lansat anul acesta și despre care criticii muzicali au avut numai vorbe de laudă.

"În ansamblu, Legacy este un album care setează un standard foarte înalt pentru viitoarele lansări ale trupei. Este fin, bine scris, plăcut de ascultat și ornamentat cu prestații uimitoare. Rating: Foarte bun" - Angry Metal Guy

"Myrath s-au maturizat în procesul de compoziție și au devenit o trupă mult mai versatilă. Ca multe alte formații de prog dinaintea lor, băieții au dezvoltat o abordare care se potrivește muzicii lor ca o mânușă. Nemaifiind limitați de rigorile prog-ului pur, trupa a reușit să își dezvaluie potențialul maximum grație acestui album, Legacy" - Metal storm

"Legacy al celor de la Myrath este cel mai diversificat, emoțional și epic album al formației și nu devine niciodată plictisitor" - Metal Archives

Biletele pentru concertul Myrath din decembrie se pot cumpăra la prețul promoțional de 40 de lei până la data de 19 august 2016. După această dată, biletele vor costa 60 de lei, iar în ziua evenimentului - 75 de lei.
Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Carturesti și online pe http://www.eventim.ro (http://goo.gl/AvuYD2).

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top