Noutăți și comunicate

Trupa Moonspell e confirmata la Maximum Rock Festival 2016

19 aprilie 2016
Trupa Moonspell e confirmata la Maximum Rock Festival 2016
Intre 14 si 15 octombrie 2016, MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine cu o noua editie la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit).

Evenimentul se afla la cea de-a sasea editie si se contureaza a fi un spectacol cu traditie, care aduce mereu in Romania cele mai relevante si in voga nume ale scenei rock/metal internationale.

Dupa ce Epica, Annihilator, SepticFlesh, Sirenia, Skalmold si alte formatii au evoluat in editia festivalului din 2015, anul acesta sunt pregatite alte formatii de care suntem absolut siguri ca publicul amator de sonoritati metal va fi extreme de incantat.
Primul nume anuntat pentru editia 2016 a festivalului este MOONSPELL (Portugalia).

Moonspell și România - o poveste de dragoste... De câte ori au cântat în țara noastră, la Timișoara, București, Cluj sau Râșnov, membrii grupului portughez au rezonat minunat cu un public care i-a primit cu brațele deschise. Înființată în 1993, trupa Moonspell a marcat încă de la început scena metalului extrem prin îmbinarea de agresivitate și melodii care îmbrăcau într-o mantie sonoră versurile gotice decadente. Dar acești muzicieni nu s-au mulțumit să trăiască din gloria primelor albume, "Wolfheart" și "Irreligious", ci s-au reinventat permanent. De data aceasta, Fernando Ribeiro și compania aduc în premieră în România piese de pe ultimele două albume, "Alpha Noir" și "Extinct", foarte bine primite de public și de presa de specialitate. Evident, nu vor lipsi nici cântecele clasice, astfel încât recitalul de la festivalul Maximum Rock promite o nouă seară de neuitat la lumina... lunii sonore.

Pentru fanii Moonspell si nu numai, prelungim oferta biletelor promotionale (89 lei), cu inca 50 de bucati.
Dupa epuizarea acestora urmatoarele bilete (300 bucati) pot fi achizitionate la pretul de 99 Ron.
De mentionat faptul ca, pentru confortul spectatorilor, se vor pune in vanzare doar 1200 de bilete!

S-au pus in vanzare zi 50 tickete VIP, (valabile pentru meet & greet la ambele zile de festival) la pretul de 179 Ron

Atat biletele cat si ticketele VIP sun disponibile la http://www.AmBilet.ro
Ticketul VIP este valabil doar impreuna cu un bilet de eveniment valid.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top