Noutăți și comunicate

Trupa Mes Quins lanseaza noul album in Club Control

8 noiembrie 2016
Trupa Mes Quins lanseaza noul album in Club Control
Marți, 8 noiembrie 2016, trupa bucureșteană Mes Quins revine pe scena din Club Control cu o nouă abordare a sound-ului și un album proaspăt, intitulat ”Vive la Promiscuitate!”.
Intrare: 10 lei
Open doors: 21:00h



Mes Quins - autobiografie:

”Marți, 8 noiembrie, în Control, Mes Quins își lansează albumul intitulat Vive la Promiscuitate!
Acesta este ultimul album al îndrăgitului duo dâmbovițean, care a mai scos un singur album acum vreo câțiva ani, după care n-a mai făcut nimic.
Timpul a lucrat în favoarea lor. Piesele sunt mai zemoase, mai consistente, ca niște sâni de femeie în putere, mesajele sunt mai subtile, mai nuanțate.
Nu mai e prosteala fără măsură de pe Electro German; acum e prosteală CU măsură. Se vede că am mai îmbătrânit. Asta nu înseamnă că nu zbiară din când în când, pe unele piese, care sunt mai agresive decât de obicei. Ideea e că trăiești și înveți să te exprimi mai bine. Eu atât am avut de zis. Na haideți."

Mes Quins / New single
https://www.youtube.com/watch?v=OlbyF1PdpbQ

Facebook event
Bonus la concert BRUTUS! (50% discount la bar, dupa ora 22.00)

More about MES QUINS (alternative pop/ punk/ pop/ synthpop/ Romania):
http://mesquins.ro/
https://mesquins.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/LesMesQuins/
https://soundcloud.com/mes-quins

Parteneri media: Radio Guerrilla, TANANANA, GoldFM, Radio Seven, ROCK FM, Smart FM, Radio România Cultural, rfi Romania, Eclecticfm.ro, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Romania Libera, Adevărul, Jurnalul Național, SUNETE, Decât o Revistă, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Mahmur.info, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Anyplace.ro, iConcert.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, Metalhead.ro, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, kudika.ro, getlokal.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, InYourPocket, cooperativaurbana.ro.


Evenimente recomandate

Top