Noutăți și comunicate

Trupa Kumm concerteaza la Cluj si la Iasi

3 octombrie 2014
Trupa Kumm concerteaza la Cluj si la Iasi
Dupa o primavara in care au lansat si au promovat al saselea album de studio, A Mysterious Place Called Somewhere, si o vara in care, printre altele, au deschis pentru Billy Idol la Cluj-Napoca, cei de la Kumm incep "sesiunea de toamna" cu doua concerte la Cluj si la Iasi!

Vineri, 3 octombrie 2014, trupa cu radacini clujene se intoarce "acasa" pentru un concert in Flying Circus Pub (str. Iuliu Maniu, nr. 2). Pentru Kumm este primul concert de club la Cluj in foarte multa vreme, asa ca asteptati-va la un setlist plin de surprize! Nu vor lipsi "varfuri" de pe cel mai nou album, A Mysterious Place Called Somewhere, insa nici repertoriul de pe celelalte albume nu va fi neglijat. Concertul va incepe de la ora 22:00 iar pretul unui bilet va fi de 20 de lei.

A doua zi, sambata, 4 octombrie 2014, trupa Kumm va fi prezenta la Iasi la cea de-a doua editie a Festivalului International de Literatura si Traducere - FILIT. Kumm vor concerta seara, dupa ora 22:30, in cadrul Noptii Albe a Poeziei (NAP #2) de la Casa FILIT (in Piata Palat). Detalii suplimentare pe site-ul festivalului - http://www.filit-iasi.ro.

Kumm - One In a Million (official video)
http://youtu.be/Hg5cSjlc7Cc

Kumm sunt o trupa de alternative rock infiintata la Cluj-Napoca in 1997. Stilul abordat a variat de-a lungul timpului de la progressive rock (perioada de inceput) spre alternativ, adoptand mai recent influente britpop si indie rock. Prin cel mai recent disc, A Mysterious Place Called Somewhere, Kumm continua sa exploreze si sa testeze limitele genurilor muzicale, evitand ca intotdeauna incadrarea într-un stil anume.

Ascultă și descarcă albumul "A Mysterious Place Called Somewhere": https://kumm.bandcamp.com/

Kumm:
Eugen Nutescu - voce, chitara
iordache - saxofon, flaut, tamburina
Kovacs Andras - clape, sintetizator
Utu Pascu - bass
John Ciurea - tobe

special guests:
Ana-Cristina Leonte - vioara, voce
Ami Crisan - voce

http://fb.com/KUMMband



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top