Noutăți și comunicate

Trupa Kitsune Art este confirmata la ARTmania Festival Sibiu 2012

19 iulie 2012
Trupa Kitsune Art este confirmata la ARTmania Festival Sibiu 2012
Vineri, 10 august 2012, trupa Kitsune Art, noua revelatie a scenei rock spaniole, va concerta la ARTmania Festival 2012. Tinerii madrileni vor urca pe Harley Davidson Stage, in Piata Mica din Sibiu, la ora 17:00.

Povestea Kitsune Art incepea la sfarsitul lui 2010, cand Jose (chitara), Jonathan (tobe) si Fernando (chitara) au decis sa formeze o trupa, alaturi de basistul Carlos, care venea sa compleze proiectul cu idei excelente, atat la nivel tehnic, cat si compozitional.

Dupa o perioada de incercare de definitivare a stilului prin repetitii intense si inlocuirea vocalului cu Alexander, la jumatatea anului 2011, Kitsune Art se lansau cu succes pe scena muzicala din Madrid, concertand in cluburi prestigioase precum Silikona, aLive si Joy Eslava. Cu un stil aparte ce combina subtil acordurile metal cu rock-ul alternativ, au captat atentia publicului si a presei de specialitate, dar si admiratia fanilor unor trupe precum Linkin Park, P.O.D. sau Pantera.

Dintre numeroasele premiile castigate in diverse competitii, cel mai important este locul 3 la categoria Best Artist Revelation (2011), Kitsune Art fiind selectati dintre peste 100 de trupe, majoritatea pop-rock.

2-Trupa_Kitsune_Art_este_confirm_NZ1RJkvf.jpg

Pentru Kitsune Art anul 2012 a inceput in forta, cu o serie de concerte "sold out" si lansarea primului lor EP, "Live All You Can", in luna mai. Inregistrarea, productia si mixajul au fost facute de Alex Cappa la The Metal Factory Studios si masterizat in Franta de Brett Caldas, cunoscut pentru colaborarea cu Megadeth, Devin Townsend Project, Lacuna Coil, Cynic si alte nume reprezentative.

http://soundcloud.com/kitsuneart
http://www.youtube.com/user/kitsuneartmusic
Kitsune Art vor concerta la cea de-a saptea editie a Festivalului ARTmania, alaturi de Die Toten Hosen, My Dying Bride, Edguy, Epica, Deathstars, Delain, Poets of The Fall, Trail of Tears.


Pentru mai multe informatii accesati: http://www.artmaniafestival.ro
ARTmania Festival community: http://www.facebook.com/ARTmania.Festival
Facebook Event

Din luna iulie pana in ultima zi a festivalului, biletele si abonamentele pentru ARTmania Festival Sibiu 2012 pot fi achizitionate fie online prin shop.artmania.ro, eventim.ro, myticket.ro, fie direct din retelele magazinelor Diverta si Eventim, la pretul de 150 de lei un abonament si 100 de lei un bilet de o zi.

ARTmania Festival este o actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

PARTENERI MEDIA: Rock FM, TVR 2, Zile si Nopti, Observatorul Cultural, AD Zeitung, Jurnalul National, BeWhere, 7seri, VICE, Decat o Revista, SUNETE, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica, Radio Romania Cultural, Rfi, Radio Lynx, Dilema Veche, Catavencii, CHIP, Level, IQads, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Metalfan.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Liternet.ro, HypeStreet.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, MaximumRock, alternativ.ro, electroblog.ro, thebeat.ro, muzicabuna.ro, hyperliteratura.ro, studentie.ro, woobicha.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, shoppingreport.ro, shoppingnews.ro, hotcity.ro, kudika.ro, modista.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, sibiul.ro, national-magazin.ro, Rockxpress.ro, Radiotransilvania.ro, Turnulsfatului.ro, Tribuna.ro, AutoExpert, Moto Expert, VIP.

Sursa : ARTmania
http://www.artmaniafestival.ro


Evenimente recomandate

Top