Noutăți și comunicate

Trupa Highlight Kenosis pregateste un nou videoclip - albumul CHANGE

23 octombrie 2010
Trupa Highlight Kenosis pregateste un nou videoclip - albumul CHANGE
Trupa Highlight Kenosis a uploadat recent pe site-ul ei oficial www.highlightkenosis.com piesele noului album intitulat CHANGE.

Inregistrarile si intreaga productie au avut loc in Uppsala, Suedia la studioul Blueflame Productions (www.blueflameproductions.se) unde producatorul HK Teddy Moller a fost alturi de trupa atat ca inginer de sunet cat si ca interpret, vocea lui fiind prezenta pe album in mai multe locuri, in special in piesa There Is No Secret unde Teddy canta alaturi de solista trupei, Oana in duet. O alta surpriza ar fi aparitia pe album a fetitei lui Teddy, Nova, care fredoneaza, pe piesa Change The World o linie melodica reprezentativa varstei pe care o are de numai 8 ani.

Aceasta productie noua a formatiei nu ar fi fost posibila fara sprijinul UCIMR -ului (www.ucimr.ro), multumindu-i in mod special domnului director Stefan Gheorghiu.

Si de aceasta data trupa Highlight Kenosis a avut placerea de a lucra la coperta albumului alaturi de Cristina Venedict (cristinavenedict.blogspot.com), o artista ce imbina arta fotografiei cu cea digitala intr-un mod deosebit si unic.

Momentan trupa nu promite nici un concert de lansare a albumului in tara in schimb pregateste fanilor un nou videoclip.

Playlist album Change:

1. Ouverture In D Minor
2. There Is No Secret
3. Change The World
4. Interludio
5. I Wish You Felt The Same
6. Free From Agony
7. Loving A Ghost
8. Outro... With Angels

Sursa: Stay Metal Forever!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top