Noutăți și comunicate

Trupa Harmasar va concerta in Romania

1 iunie 2016
Trupa Harmasar va concerta in Romania
Anglo-Saxon Booking Agency este incantata sa va prezinte trupa Harmasar, o trupa de folk metal din Chisinau, Republica Moldova, infiintata in anul 2013.

Stilul trupei Harmasar este plin de energie, fiind influentat foarte mult de muzica unor trupe ca Korpiklaani, Finntroll, Eluveitie, Amon Amarth, Arkona sau Bucovina. De asemenea, ca orice trupa buna de folk metal, istoria, miturile, legendele si folclorul tarii lor le servesc drept surse de inspiratie in ceea ce priveste muzica si versurile.

Prestatiile trupei Harmasar sunt extrem de pitoresti, deoarece au un sound si o prezenta scenica aparte. Prezenta carismatica a vocalului trupei, Max Miller, care devine uneori de-a dreptul hipnotica, trilurile incredibile scoase la tot pasul de catre naistul Pavel Ungureanu, care inlocuiesc cu succes solo-urile de chitara, sau costumele de pastori pe care le poarta baietii din Harmasar, sunt doar o parte din lucrurile care au starnit deja interesul ascultatorilor acestui gen de muzica.

Concertele lor explosive sunt intotdeauna binevenite in randul celor care iubesc muzica unor trupe ca Bucovina, GOD, Dirty Shirt, sau a mai noilor veniti pe scena metalului E-an-na.

Harmasar are un set de piese originale de inspiratie istorica, cum ar fi “Vaslui 1475”, “Natiunea” sau “Daoi”, dar si versiuni proprii pentru piese ca “Ciuleandra” sau “Basmaluta”, ocazional interpretand versiuni cover ale unor piese foarte cunoscute si indragite, cum ar fi “Andrei Popa” a lui Pheonix sau “Mestecanis”, piesa a trupei Bucovina.

Dupa niste concerte foarte reusite- in cadrul Festivalului “Rock’n Iasi Open Air” unde au cantat in deschidere pentru nemtii de la Finsterforst si pentru conationalii lor moldoveni- Infected Rain, apoi “Ziua Basarabiei” la Club Daos in Timisoara si Festivalul “Rock’n Haret” la Chisinau- Harmasar se intoarce in Romania pentru un scurt turneu ce va avea loc in Iunie 2016.

Dupa acest turneu, Harmasar se va retrage in studio pentru inregistrarea albumului de debut, intitulat “Din Pamant”. Albumul va fi lansat in toamna acestui an, cand trupa va reveni in Romania pentru un nou turneu de promovare a albumului.


Membrii trupei Harmasar:

Maxim Miller- voce, chitara
Daniel Bozu- chitara
Ștefan Gîlcă- chitara bas, voce
Pavel Ungureanu- nai
Mircea Grosu- tobe, voce

Concertele Harmasar- Iunie 2016

Vineri 17 Iunie- “Maris Fest”- Targu Mures, Complex Weekend
Sambata 18 Iunie- “Club A”- Bucuresti
Duminica 19 Iunie- “Gate Bar”- Iasi

Va asteptam pe toti cu drag.


Harmasar pe Facebook: http://www.facebook.com/Harmasar/?fref=ts
Anglo-Saxon Booking Agency pe Facebook: http://www.facebook.com/anglosaxonagency/
Eveniment la Targu-Mures pe Facebook: http://www.facebook.com/events/603122759840259/
Eveniment la Bucuresti pe Facebook: http://www.facebook.com/events/1055298857868825/
Eveniment la Iasi pe Facebook: http://www.facebook.com/events/1732377830313887/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top