Noutăți și comunicate

Trupa HATEMODE a semnat cu 'Loud Rage Music'

6 iunie 2015
Trupa HATEMODE a semnat cu 'Loud Rage Music'
Trupa HATEMODE a fost înființată la București la finalul anului 2013 de către muzicieni cu vechime pe scena metalului românesc, trupa dispunând de un background serios în zona rock/metal, atât în underground cât și în mainstream, iar componența actuală și experiențele membrilor trupei vorbesc de la sine despre acest lucru.


Amintim, astfel, colaborări în trecut ale membrilor HATEMODE cu nume precum Nicu Covaci (Phoenix), Cristi Minculescu (Iris), Luminița Anghel (Eurovision) sau formații metal din underground precum Interval, Rising Shadow, Abigail, Aquila, Reborn, toate dintre acestea fiind nume extrem de cunoscute ale pop-rock-ului sau heavy-metalului românesc.



În acest an, formația HATEMODE a concertat deja în multe dintre locurile binecunoscute din circuitul concertistic românesc, dar acesta este doar începutul.

În vara lui 2015, HATEMODE va fi prezentă pe scena festivalului “Kavarna Rock 2015”, fiind una din câștigătoarele concursului național din România organizat cu acest prilej. Acolo a fost votată de peste 90% din publicul existent și juriul de specialitate format din jurnaliști și muzicieni ai genului.

Pe scena festivalului "Kavarna Rock 2015", formația va respira același aer alături de Within Temptation, Twisted Sister, Hammerfall, Candlemass și multe alte trupe de calibru mondial, așadar un bun prilej de a petrece un sejur minunat la Kavarna, în compania rockerilor români.

De asemenea, trupa va concerta pe scena festivalului “Metalhead Meeting 2015”, cel mai important festival rock - metal din România, care se întinde pe o durata de 4 zile, alături de Primordial, Dark Funeral, Satyricon, The Sirens, etc dar și la festivalul "I Am The Rocker" alături de Dream Theater și Soulfy.

Nu în ultimul rând, în toamna acestui an, HATEMODE va pleca într-un turneu european care va include concerte în Serbia, Croația, Ungaria, Cehoslovacia, Polonia și Germania.

https://www.youtube.com/watch?v=UK-tc4qTy70

În momentul de față HATEMODE se află în studio pentru înregistrarea primului album care se va numi "Rage Supreme", însă activitatea trupei nu se oprește aici, ea fiind implicată deja în mai multe discuții care o pot aduce în acest an pe scena altor festivaluri de calibru european.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top