Noutăți și comunicate

Trupa Grimus va canta in deschiderea concertului Roxette

27 Iunie 2012
Trupa Grimus va canta in deschiderea concertului Roxette

Joi, 19 iulie 2012, va avea loc concertul Roxette pe stadionul Cluj Arena. Trupa Grimus, originara din Cluj-Napoca, a fost selectata pentru a canta in deschiderea concertului Roxette. De asemenea, fanii Roxette care nu vor sa rateze show-ul trupei preferate, vor avea la dispozitie, incepand de vineri, 29 iunie 2012, mai multe centre in Cluj si in zona Ardealului de unde isi vor putea achizitiona biletele pentru spectacol.

Transilvania nu inseamna doar povesti cu vampiri, ci este si locul de unde porneste poate cel mai bun indie rock romanesc. De acest lucru s-au convins si membrii trupei Roxette care au ales Grimus pentru a canta in deschiderea show-ului pe care il vor sustine vara aceasta in Cluj Napoca. Trupa Grimus, infiintata in Cluj Napoca, a atras atentia tuturor inca de la debut si la foarte scurt timp dupa lansarea primului album a inceput sa fie numita "revelatia scenei indie" autohtone. Au urmat aparitii in cadrul festivalurilor importante din Romania, alaturi de show-uri in tari precum Marea Britanie, Ungaria, Serbia sau Polonia. Melodiile lor elaborate si sound-ul aparte - o combinatie de piese puternice si ritmuri antrenante - au atras inclusiv atentia scenei muzicale din UK. Cel de-al doilea album al trupei, Egretta, produs si mixat in Marea Britanie si masterizat la studio-urile Sterling Sound din New York, a lansat sase single-uri: Face The Light, Vanity, In Your Eyes, Started, Promise si Nature Falls. Vara aceasta va fi una plina de concerte pentru trupa, acestia fiind confirmati si la trei dintre cele mai importante festivaluri europene: Exit (Serbia), Rock for People (Cehia) si Sziget (Ungaria), alaturi de B'ESTFEST Summer Camp.

Confirmarea trupei Grimus in deschiderea show-ului Roxette aduce cu sine o noua veste buna pentru cei care nu vor sa rateze primul concert al trupei sustinut in Ardeal. Astfel ca incepand de vineri, 29 iunie, fanii trupei vor avea la dispozitie noi centre de unde isi vor putea achizitiona biletul pentru concert: casa de bilete a stadionului Cluj Arena, casele de bilete special amenajate in incinta Pollus Center si Iulius Mall din Cluj, la care se adauga si reteaua magazinelor Inmedio din Cluj-Napoca, Baia Mare, Zalau, Turda si Sighisoara. Pe langa acestea, raman disponibile si casele de bilete din reteaua magazinelor Diverta, plus site-ul http://www.myticket.ro pentru comenzile online.

Prezentat de Ursus si Volksbank, concertul Roxette este inclus in turneul The Neverending Tour si promoveaza noul material discografic al trupei: Traveling: Songs from Studios, Stages, Hotelrooms & Other Strange Places.
Trupa Grimus va canta in deschiderea concertului Roxette Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.