Noutăți și comunicate

Trupa Folk Frate! lanseaza primul album in Bucuresti

14 octombrie 2015
Trupa Folk Frate! lanseaza primul album in Bucuresti
Miercuri, 14 octombrie 2015, de la ora 21:13, trupa Folk Frate! lanseaza in clubul Fabrica din Bucuresti noul album intitulat: „...e mai bine asa!”.

Lansarea va avea loc in Bucuresti (in sfarsit! - vor spune fanii) in Clubul Fabrica, pe 14 octombrie 2015. Evenimentul va aduce pe scena invitati speciali, despre care va vom anunta la momentul potrivit! Povestea trupei, a albumului, a comunitatii pe care au construit-o membrii Folk Frate! in ultimii 9 ani – toate acestea se vor regasi, intr-o forma sau alta, in seara lansarii de album.

Folk Frate! nu este o trupa cu un debut clasic: a fost intai de toate o reuniune de prieteni si s-a transformat intr-un proiect profesionist de muzica tanara. Mircea Ungureanu (Mysha) – chitara si voce, Tudor Olaru (Teddy) – chitara bas, voce, Ionut Leopea (Johnnie) – voce si gesturi sugestive si, intotdeauna prima si cu ritmul in sange, Elena Icleanu - tobe si percutii – iata-i pe cei patru frati de proiect muzical, proiect cu un numar de peste 400 de aparitii la activ. Numele lor are un public pe masura concertelor de pana acum, public pe care trupa il asteapta ca pentru o reuniune de suflet. in definitiv, albumul „...e mai bine asa!” este modul prin care Folk Frate! isi urmeaza o cale muzicala proprie. E mai bine nu urmand sabloane ci dupa inima!

Albumul*, are 13+1 piese (o piesa are doua variante de studio, in stiluri diferite), compuse pe versurile lui Eugen Moraru, cu o exceptie de text a Alinei Manole, si poarta amprenta muzicala speciala a membrilor trupei.

Trei dintre piese au deja povesti video: Alehandra, Nu (..e mai bine asa!) - piesa care da titlul albumului - si Mai stai

https://www.youtube.com/watch?v=JRQPSMNaxt4

Acest din urma videoclip FolkFrate! a fost prezentat si in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani la Antena 1, dar majoritatea cantecelor sunt cunoscute deja iubitorilor muzicii de gen!

Toti cei care vreme de 9 ani au petrecut seri si nopti pline de muzica alaturi de trupa Folk Frate! sunt asteptati pe 14 octombrie 2015, la lansarea din Capitala!

Concertul de lansare va incepe la ora 21:13 (nu intamplator!) iar accesul se face pe baza de bilet, disponibil la intrare (20 lei). Albumul are pret promotional in seara de concert!

*Albumul „...e mai bine asa!” reprezinta al 5-lea titlu al casei de discuri Luna Pr&Events.





Evenimente recomandate

Top