Noutăți și comunicate

Trupa Firma va inchide seria de concerte din cadrul TIFF 2015

6 iunie 2015
Trupa Firma va inchide seria de concerte din cadrul TIFF 2015
Sâmbătă, 6 iunie 2015, sunteti invitati de la ora 21:30 la concertul trupei Firma, in Casa TIFF din Cluj, în seara de închidere a Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Evenimentul va va debuta cu performance-ul trupei Face Today.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

Facebook event
FIRMA Youtube Channel

FIRMA spărgea tiparele și redefinea standardele pieței muzicale de la începutul anilor 2000, devenind emblema unei generații marcate de piese precum `La Orbire`, `Nimeni` și `Important `.
Videoclipurile acestor piese au fost difuzate in heavy-rotation pe posturile televiziunilor autohtone ( ATOMIC TV, MTV, TVR), dar și pe VH1 si Mtv Europe.

FIRMA a fost prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională - "New Sounds of Europe” și invitată să performeze la gala MTV European Music Awards, în 2007 la München, după ce în 2004 fusese nominalizată la MTV European Music Awards la categoria "Best Romanian Act" și "Best Rock Band" la MTV Romanian Music Awards în 2005.

În 2014, după o lungă perioadă de creație și detașare, FIRMA a revenit în forță și a dăruit publicului un prim volum al albumului ”DESCNTECE”, lansat pe 16 octombrie, disponibil online:
https://soundcloud.com/trupafirma/sets/descantece-vol1

O dovadă a aprecierii trupei în noul context este și premiul MOST WANTED COMEBACK, pe care Firma l-a primit la Premiile SUNETE 2014 (1 noiembrie).

Videoclipul ”Două Suflete”, lansat pe 14 februarie 2015, a fost regizat chiar de solistul trupei - Daniel ”Rocca” Stoicea, iar producția materialului video a fost asigurata de Free Space Records.
Încă din primul weekend clipul a fost difuzat în heavy rotation pe HiT Music Channel și Music Channel.

http://www.youtube.com/watch?v=GLHXZDORBjQ

În primăvara lui 2015, Firma a continuat turneul național de promovare a noului material discografic ”Descântece Vol.1” cu trei concerte la Iași, Suceava și Râmnicu Vâlcea, după ce în toamna anului trecut s-a întâlnit cu publicul din Cluj, Timișoara, Craiova și Constanța.

FIRMA își va petrecere sezonul estival fie în studio, înregistrând piesele pentru volumul 2 al albumului „Descântece” sau pe scenele marilor festivaluri naționale, PADINA FEST 2015 fiind primul anunțat.

DISCOGRAFIE:
2003 - ”La Orbire”
2007 - ”Exit”
2014 - ”Descântece - Vol.1”

http://www.facebook.com/TrupaFirma

https://soundcloud.com/trupafirma



Evenimente recomandate

Top