Noutăți și comunicate

Trupa Firma lanseaza un videoclip nou - Prizonieri de razboi

13 septembrie 2015
Trupa Firma lanseaza un videoclip nou - Prizonieri de razboi
Vremea capricioasă a forțat mâna destinului și trupa FiRMA a trebuit să-și amâne concertul acustic din Grădina cu Filme, programat pentru data de 11 septembrie. Însă trupa s-a ținut de promisiune și a lansat ONLINE clipul piesei "Prizonieri de război", in aceeasi zi la ora 19:00.

Puteți afla mai multe detalii urmărind pagina http://www.facebook.com/TrupaFirma.

Videoclipul reunește figuri de mare importanță mondiala din domeniul politic, artistic, social și spititual, aduse toate la un nivel de comunicare a aceluiași mesaj, potențat de imagini care descriu forța distructiva a omenirii.

"O poveste nouă, veche de când lumea..."

Single-ulul "Prizonieri de război", menținut vara aceasta în heavy-rotation pe Radio Tananana, va fi însoțit de un material video ce suprinde problematica unei lumi în derivă printr-un experiment artistic îndrăzneț și vizionar.

Noul clip este regizat chiar de solistul trupei - Daniel "Rocca" Stoicea, la fel ca "La Orbire", "Baby is Crying" și "Doua Suflete", ultimul fiind lansat în luna februarie a acestui an.

"Prizonieri de război" este unul dintre cele 9 (des)cântece incluse pe cel mai nou album al trupei FiRMA, "Descântece. Vol.1", disponibil online pentru FREE DOWNLOAD: https://soundcloud.com/trupafirma/sets/descantece-vol1.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top