Noutăți și comunicate

Trupa Eye of Solitude lanseaza un nou videoclip

26 august 2016
Trupa Eye of Solitude lanseaza un nou videoclip
"This Goodbye.The Goodbye" este titlul primului extras pe single de pe albumul Cenotaph al celor de la EYE OF SOLITUDE, formația de funeral doom înființată la Londra de catre românul Daniel Neagoe. EYE OF SOLITUDE lansează al patrulea album de studio pe 1 septembrie, un album emoționant și extrem de heavy, un sound matur și un concept introspectiv.

Pentru realizarea videoclipului, acesta a apelat la vechiul sau prieten si regizor, Răzvan "R" Alexandru (Abigail) cunoscut și pentru implicarea în proiecte de filme de animație (Maimu and the Olympic Games etc.), a câtorva proiecte de filme documentare (Against All Odds - 20 years of Romanian Rock and Metal, La 35 de ani dupa Cosmos etc.), precum și a DVD-ului festivalului Maximum Rock 2013.

Daniel Neagoe: "Răzvan și cu mine ne cunoaștem personal și profesional de 10 ani și am apelat la cunostințele și experiența lui pentru videoclipul "This Goodbye. The Goodbye". Rezultatul a fost unul fantastic, experiența și implicarea lui Răzvan în proiect au dus la realizarea celui mai profesional clip pe care trupa l-a realizat până acum."

Răzvan Alexandru: "La început, a fost vorba despre un lyric video, însă, imediat ne-am dat seama că este mai mult de atât, așa că am acceptat provocarea. Îmi doream mult să "intru" pe piața clipurilor video, mai ales și că am multe de spus și arătat și în această zonă.

Refuzam să cred că am facut degeaba 4 ani de școală de film fără să ajut și eu cumva scena din care am crescut. Mă bucur că Sorin mi-a confirmat alegerea făcută prin jocul său și ceea ce știam deja despre el, anume că este un talent actoricesc nedescoperit.

Mulțumesc și colegilor de la Dreamteam Video, în special Oliviei Duță aflată la prima experiență de acest gen și Nadiei Dobrescu, fata de sub pelerină.

Urmează alte câteva proiecte: Abigail, Gothic și încă un proiect pentru EoS."

Urmăriți clipul piesei "This Goodbye.The Goodbye", aici:
https://www.youtube.com/watch?v=o74u97Zb62U


http://www.eyeofsolitude.bigcartel.com

http://www.eyeofsolitude.com



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top