Noutăți și comunicate

Trupa Epica confirmata la Maximum Rock Festival 2015

15 Decembrie 2014
Trupa Epica confirmata la Maximum Rock Festival 2015

Uratoare editie Maximum Rock Festival se va organiza in perioada 16-17 octombrie 2015, intr-o noua locatie, centrala, care va fi anuntata in curand. Mai mult decat atat, avem deja confirmat primul headliner!

Este vorba despre formatia olandeza Epica (primul headliner confirmat official), una dintre cele mai iubite trupe de metal simfonic din lume! Epica a fost intemeiata in 2002 de catre chitaristul Mark Jansen, dupa ce acesta a parasit After Forever.

De la inceput, trupa s-a remarcat prin sound-ul deseobit, care depasea limitele genului Symphonic, fiind mult mai complex si original, si prin prezenta fascinanta a solistei Simone Simons, considerata cea mai frumoasa muziciana de pe scena metal.

Timbrul unic, delicat, melodic dar, in acelasi timp, puternic al artistei a contribuit la crearea unui sunet trademark, care face formatia recognoscibila de la primele note. Pe data de 23 martie 2013, Epica a sarbatorit aniversarea a 10 ani de activitate, pe parcursul carora grupul olandez a lansat 6 albume de studio, a obtinut numeroase succese internationale (locul 1 in topurile din Olanda, locuri fruntase in Topul Billboard Usa, un loc foarte bun in topurile din Japonia), a vandut un numar urias de discuri si a castigat respectul si admiratia criticii de specialitate.

Reviste prestigioase au numit formatia Epica "revelatia metalului simfonic si o trupa care va demonstra ca acest gen reprezinta mai mult decat melodie si romantism desuet" (Metal Hammer), "o trupa minunata care amesteca in mod absolut fara precedent muzica clasica, metalul gotic si opera" (Revolver) si "singura trupa de metal gotic/simfonic capabila sa te poarte intr-o alta lume" (Orkus).

Componenta Epica:
- Mark Jansen "" chitara ritmica, voce (2002""prezent)
- Coen Janssen "" clape, sintetizator, pian (2002""prezent)
- Simone Simons "" voce (2003""present)
- Ariën van Weesenbeek "" tobe (2007""present)
- Isaac Delahaye "" chitara, backing vocals (2009""present)
- Rob van der Loo - bas (2012""present)

Discografie:
The Phantom Agony (2003)
Consign to Oblivion (2005)
The Divine Conspiracy (2007)
Design Your Universe (2009)
Requiem for the Indifferent (2012)
The Quantum Enigma (2014)



Epica va reveni la Bucuresti unde va sustine un recital special in calitate de headliner la Maximum Rock Festival 2015, cel mai mare fest indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti.



Maximum Rock Festival se afla la cea de-a treia editie, primele doua reprezentand succese rasunatoare. Iata ce au spus formatiile care au luat parte la Maximum Rock Festival 2014 despre eveniment:

"Adoram Romania pentru ca toata lumea este atat de primitoare. La Maximum Rock Festival 2014, am gasit o echipa tanara, profesionista, devotata si plina de intentii bune. Ne-am simtit ca acasa si totul a mers ca uns. Speram sa revenim curand la acest eveniment" (Dark Tranquillity)

"Evergrey se bucura ori de cate ori are ocazia sa cante la Bucuresti, pentru ca stie ca va gasi un public exceptional. Maximum Rock Festival 2014 ne-a confirmat acest lucru. Ne-am distrat foarte bine si cred ca a fost unul dintre cele mai reusite concerte din turneu. Este mereu o placere sa cantam la Bucuresti!" (Evergrey)

"Am adus metalul nostru savuros si intunecat in Romania si nu am fost dezamagiti. Maximum Rock Festival, esti de exceptie! Ne revedem anii urmatori!" (Tristania)



Pe masura ce trece timpul, Maximum Rock Festival se dovedeste a fi unul dintre evenimentele de capatai din zona rock/metal din Romania si devine un show cu traditie. Editia din 2015 promite sa fie si mai curajoasa decat precedenta, reunind pe scena cele mai iubite formatii straine ale momentului, dar si formatii romanesti iubite.

Pentru editia din 2015 a festivalului se pun in vanzare bilete (valabile pentru ambele zile de festival) la urmatoarele preturi:
- 89 lei / 20 euro primele 100 de bilete "" disponibile numai prin PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.
- 99 lei / 22, 5 euro urmatoarele 250 de bilete
- 110 lei / 25 euro urmatoarele 500 de bilete
- 125 lei / 28, 5 euro restul biletelor
- 135 lei / 30, 5 euro pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
- 250 lei / 56, 5 euro bilete Vip - 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) "" disponibile numai prin PayPal si direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Biletele (valabile pentru ambele zile de festival) pot fi achizitionate (incepand cu data de 16.12.2014) si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro), PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Pagina web oficiala a evenimentului poate fi accesata Aici.
Trupa Epica confirmata la Maximum Rock Festival 2015 Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.