Noutăți și comunicate

Trupa Enter Shikari a lansat videoclipul 'There's a Price on Your Head'

7 August 2015
Trupa Enter Shikari a lansat videoclipul 'There's a Price on Your Head'

Trupa ENTER SHIKARI a lansat un videoclip pentru piesa "There's a Price on Your Head" . Aceasta este extrasa de pe ultimul material discografic intitulat “The Mindsweep”, lansat in ianuarie 2015, iar videoclipul poate fi vizionat mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=zfXdwxtgVy8Va reamintim ca Enter Shikari va sustine un concert la Bucuresti, avandu-i ca invitati speciali pe Hacktivist, in data de 5 octombrie 2015.

Ultimele bilete la pretul promotional de 55 Ron pot fi achizitionate prin http://www.AmBilet.ro, pentru varianta print at home, acestea fiind livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Pentru varianta de bilete in format fizic, acestea se pot achizitiona direct la sediul Promusic Events & Maximum Rock si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas )

Mentionam ca dupa epuizarea biletelor la pret promotional nu vom aloca alte bilete la acest pret, iar urmatoarele bilete pot fi achizitionate la 69 Ron, pentru urmatoarele 200 de bucati, 79 Ron restul biletelor pana in ziua concertului cand acestea au valoarea de 110 Ron .
Trupa Enter Shikari a lansat videoclipul 'There's a Price on Your Head' Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.