Noutăți și comunicate

Trupa EMIL a adus Constelatii la Balcony TV Bucharest

17 februarie 2016
Trupa EMIL a adus Constelatii la Balcony TV Bucharest
Trupa EMIL a fost invitata la Balcony TV Bucharest și a adus Constelațiile mai aproape de cerul Capitalei. Piesa “Constelații”, interpretată într-o manieră acustică, este extrasă de pe albumul IMENS, cea mai recentă apariție discografică a formației.



Discul lansat anul trecut reprezintă o schimbare în stilul muzical al lui EMIL, atât din punct de vedere compozițional, cât și a tematicii versurilor care abordează acum probleme sociale puternice.
Cel de-al treilea episod din seria Balcony TV Bucharest s-a filmat pe strada Londra, la etajul 4, o înălțime de la care se pot admira câteva zone emblematice ale Bucureștiului: Palatul Victoria, Skytower, depoul de tramvai, precum si cartierul de case din zona Dorobanților.
Strada Londra și-a dobândit numele după Primul Razboi Mondial, atunci când mai multe străzi din zona au fost denumite după capitalele țărilor aliate (celelalte fiind Paris, Washington, Roma, Praga și Belgrad).

(2) Trupa_EMIL_au_adus_Constelatii_OqI2WNp6.jpg

Balcony Tv este o platformă online, internațională, care pune muzica live la înălțime. Balcony TV Bucharest face parte din marea familie Balcony TV care cuprinde peste 60 de orașe din 30 de țări. Lansarea oficială a avut loc pe 22 ianuarie 2016, la ora 19:00, de atunci capitala noastră alăturându-se unor orașe ca Londra, Hamburg, Los Angeles, Tokyo, Buenos Aires, Tel Aviv, Paris sau Delhi.

Cele peste 12 000 de video-uri adunate sub umbrela brandului, au reușit să aducă peste 70 de milioane de vizualizări canalului, alte 200 de episoade fiind produse în fiecare lună. Balcony Tv a început să își facă simțită prezența în industria muzicală, la nivel internațional, fiind o platformă independentă, prin care iubitorii de muzică, promotori și artiști din întreaga lume, sunt la un click distanță de a cunoaște scena muzicală live a unui oraș.

(3) Trupa_EMIL_au_adus_Constelatii_wkhyaQp3cD.jpg

Dintre artistii care au facut parte din proiectul Balcony TV se numără și nume consacrate ca Joss Stone, Edward Sharpe, Kimbra, The Script, Ed Sheeran, Mumford & Sons, Nouvelle Vague, Jessie J, Dub FX, Zaz și mulți alții.

Ne puteți găsi aici:
http://www.balconytv.com/bucharest
https://www.facebook.com/balconytvbucharest
https://twitter.com/BTVBucharest

Pentru orice fel de informații, scrieți-ne cu încredere pe adresa: bucharest@balconytv.com


Evenimente recomandate

Top