Noutăți și comunicate

Trupa Dreamrites din Grecia canta in deschiderea concertului Warrel Dane de la Hard Rock Cafe

9 septembrie 2016
Trupa Dreamrites din Grecia canta in deschiderea concertului Warrel Dane de la Hard Rock Cafe
Marti, 13 septembrie 2016, sunteti asteptati la concertul Warrel Dane in premiera la Hard Rock Cafe alaturi de trupa sa, iar in deschiderea mult asteptatului sau show, scena va fi invadata de sunetul clasic al heavy metalului anilor '80 practicat cu maiestrie de formatia Dreamrites din Grecia.



In cadrul showului, albumul Nevermore - “Dead Heart, In a Dead World” va fi cantat integral alaturi de multe alte hituri de la Nevermore si Sanctuary in cadrul unui show care nu trebuie scapat.

https://www.youtube.com/watch?v=g1sIPmTWODI

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Club The Vintage, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX - partener Telekom, reteaua de magazine Say - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) si la Hard Rock Cafe Bucuresti.

Online puteti plati cu cardul, PayPal, pe factura de abonament Vodafone si Orange, prin ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Biletele au urmatoarele preturi:
- 70 de lei cu loc la masa
- 90 de lei, cu loc la masa, in fata scenei (doar 80 de bilete)
Sunt disponibile si bilete fara loc la pretul de 70 de lei.
Biletele isi pastreaza preturile si in ziua concertului, la intrare.

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top