Noutăți și comunicate

Trupa Dirty Shirt pornește o campanie de crowdfunding pentru viitorul album

22 mai 2018
Trupa Dirty Shirt pornește o campanie de crowdfunding pentru viitorul album
După ce au dezvăluit un prim teaser audio al noului material, dar și mai multe extrase din piesele incluse pe noul album pe care fanii le-au putut asculta în timpul sesiunii Q&A live din studio, iată că cei de la Dirty Shirt cer susținerea fanilor și anunță o campanie de crowdfunding pentru realizarea noului material discografic:

Dragilor, după cum probabil știți, lucrăm intensiv la noul nostru album, care va fi lansat la începutul anului viitor. Dacă doriți să ne susțineți, puteți comanda încă de pe acum albumul în diverse formate (digital, CD digipack, vinil) în cadrul unei campanii de crowdfunding, anunțată în acest weekend:
https://www.wearehere.ro/projects/view/dirty-shirt-2019

Pentru a afla mai multe despre acest album, puteți urmări transmisiunea live din studio, când am răspuns la întrebările voastre și am difuzat preview-uri la mai multe piese :
https://www.facebook.com/DirtyShirtRomania/videos/10156584202953394/
Vă promitem un album foarte fain!”, a declarat trupa.

Vă reamintim că formația Dirty Shirt va lansa la începutul anului viitor un nou material discografic, după ce anul acesta au lansat un album & DVD live alături de Ansamblul Transilvania - „FolkCore De Tour” - prin intermediul casei de discuri franceze Apathia Records.

https://youtu.be/A4tuxktFvzo
Deși avem compuse și pre-produse 15 piese noi (rămase dupa o selecție serioasă), am ales 9 piese pentru un prim album scurt, intens și dinamic, care să fie coerent muzical. Albumul va fi lansat la începutul anului viitor și probabil va fi urmat în 2020 de un EP/album.

Conceptual, noul album va fi o continuare a „Dirtylicious”, în sensul că păstrăm instrumente tradiționale, însa va fi o singură piesă instrumentală prelucrată din folcor, restul sunt integral compoziții proprii, cu influențe foarte variate, un pic ca și pe „Freak Show” (folclor românesc, țigănesc și maghiar, muzică din Balcani, ska, jazz, etc…). De asemenea, am adăugat instrumente tradiționale noi, precum cele folosite în cadrul turneului FolkCore DeTour (braci, fluier, contrabas), dar și o noutate pentru Dirty Shirt – alamuri (trompete, trombon, saxofon)”, a declarat trupa despre viitorul album.

În următoarea perioadă îi puteți vedea & asculta live pe cei de la Dirty Shirt la următoarele evenimente:
  • 25 mai: Iubim 2 Roți
  • 26 mai: Dirty Shirt / We Are Numbers / Times of Need / Cluj-Napoca
  • 8 iunie: International Tattoo Expo Cluj-Napoca 2018
  • 15 iunie: Road Patrol MC Romania Bikers Festival 2018


Evenimente recomandate

Top