Noutăți și comunicate

Trupa Compact canta pentru prieteni la Hard Rock Cafe

29 octombrie 2015
Trupa Compact canta pentru prieteni la Hard Rock Cafe
Joi, 29 octombrie 2015, BestMusic Live Concerts vă invită începând cu ora 21:30 la un concert al trupei Compact în Hard Rock Cafe.



Vino la Hard Rock Cafe să asculți „Fata din vis, ” „Cântec pentru prieteni, ” „Ești totul pentru mine” sau „Pe tine te-am ales”, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene. Vei fi aproape de artiștii tăi preferați și te vei bucura de muzica lor, într-o atmosferă unică. Show-urile explozive, colecția impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.

Biletele pentru showul Compact se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele prețuri:

- 55 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
- 70 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 55 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 60 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by Rock FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller) si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top