Noutăți și comunicate

Trupa Celelalte Cuvinte a lansat trei piese in varianta acustica

25 septembrie 2013
Trupa Celelalte Cuvinte a lansat trei piese in varianta acustica
Trupa Celelalte Cuvinte a lansat, in premiera, trei piese in varianta acustica, impreuna cu Rock FM. Piesele sunt Scrisori iubite, Cina dragonului si Stem si pot fi ascultate pe http://www.rockfm.ro, facebook.com/celelaltecuvinte si YouTube.

Pentru a asculta toate cele trei piese pe YouTube, va rugam accesati urmatorul link:
http://www.youtube.com/watch?v=hXmoPA9qqIg&list=PLfwLq2WgoqloXqHXI4tcCDezLyFMjWJip

Solistul Celelalte Cuvinte, Calin Pop a declarat cu ocazia lansarii ca exista posibilitatea scoaterii unui intreg album cu piese in varianta acustica si ca evenimentul "Trup si suflet" va fi filmat pentru un viitor DVD. De asemenea, acesta a adaugat ca trupa se gandeste deja la un turneu in orasele mai mari ale Romaniei.

"Acest proiect exista de multa vreme in mintea mea. Eu am fost si am ramas un baladist in sufletul meu", a declarat Calin Pop la Rock FM.

Va reamintim ca Celelalte Cuvinte pregatesc doua concerte acustice, sub conceptul "Trup si suflet". Primul eveniment va alea loc la Oradea, in data de 28 septembrie, la Filarmonica de Stat, incepand cu ora 20.00. Cel de-al doilea va avea loc la Cinema Patria din Bucuresti, in data de 18 octombrie, ora 20.00

Biletele pentru concertul de la Bucuresti se gasesc in Reteaua Eventim si online pe http://www.eventim.ro.

Concertele acustice "Trup si suflet" prezinta Celelalte Cuvinte intr-o maniera aparte. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor si al altor instrumente de percutie este intregit de cel al pianului si de vocea solistului Calin Pop. Ineditul abordarii se face simtit nu doar in plan muzical. In note de sobrietate si eleganta, conceptul intregului spectacol este unul nou.

Trupa invita fanii si iubitorii muzicii rock la doua evenimente speciale: Celelalte Cuvinte - "Trup si Suflet" - un spectacol dedicat maretiei muzicii.

Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top