Noutăți și comunicate

Trupa CUANTUNE lanseaza un single si un videoclip nou

13 iunie 2017
Trupa CUANTUNE lanseaza un single si un videoclip nou
Plecăm la drum fără să avem nordul pus pe busolă, promitem că o să oprim timpul în loc, dar fără să ne dăm seama îl facem să se miște mai repede, ne facem planuri pe ani de zile, dar nu știm dacă dimineața ne va găsi dormind unul lângă celălalt. Cu toate astea, avem mintea împăcată fiindcă am decis să trăim într-un prezent continuu.

Cam asta este viziunea pe care CUANTUNE a pus-o pe muzică și imagini în cel mai recent single lansat, “Peace Of Mind”. Un sandviș sonor delicios, vocea dulce a Elisei prinsă între două felii de sound future soul. Bon appetit.

https://youtu.be/uiuPlVaim0o

Proiectul CUANTUNE a luat nastere prin mintile creative a doua personalitati total diferite. Aceste diferente au fost de fapt elementele necesare apropierii celor doi, care si-au pus mai apoi amprenta distinctiva in compozitiile lor muzicale. Cruxfader si Elisabeta sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE avandu-i alaturi in show-urile live pe Andreas Aron (bas/contrabas), Bogdan Nicodim (pian/keyboards), Paolo Profeti (saxofon) sau Harvis Cuni Padron (trompeta).

Videoclipul piesei “Peace Of Mind”, dar si cele mai noi informatii cu privire la activitatea trupei, concerte si alte aparitii ale membrilor CUANTUNE, sunt disponibile la urmatoarele adrese oficiale:

http://www.cuantune.ro
http://www.facebook.com/cuantune/
http://www.youtube.com/cuantune/
http://www.soundcloud.com/cuantune/
http://www.reverbnation.com/cuantune/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top